Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ezért felhúznia magát?
Azt tudni kell,hogy én évek óta ismerem,de a legnagyobb titokban tart engem a felesége elött,az én párom ismeri,találkoztak...jó fejnek tartja. Felvetettem,hogy akkor a feleség is ismerjen meg engem,mit tudom én ilyen család barátság alakuljon ki. (Arról hallani se akar).
25 éve házasok. Na most itt jön amit nem értek és sàntit...mézes mázas szirupos házasságot állít be,milyen szuper a nemi életük stb.csodás az életük, minden tökéletes!
Itt jön a csavar,lényegre törően hozzám vágta,hogy szeretne tölem amennyit lehet orális szexet,és ha jó az időzítés hotelbe is menni.
Leforrázva,de higgadtan kérdéseket tettem fel neki, hogy mi a baj az életükben Stb.stb.
Erre felhúzta magát,mérges lett.
Kérdésem az lenne, hogy volt valaki ilyen szituációban?
Akkor fordítom. Jó lenne ha néha bekapnád neki titokban, de azt nem szeretné ha belefolynál a családi életébe, mivel fontos neki az otthoni kényelem mindemellett.
Gáz a pasi meg te is az vagy ha ilyenbe belemész.
Köszönöm a véleményeteket 🙂
#1dehogy akarok belemenni.
De ennek a "barátságnak" lehet, hogy vége így.
Ez tényleg gáz és seggfejség! Igazatok van,mondhatjuk azt is,hogy ez egy kirakat élet a külvilág felé.
Még egy rossz házasság a sok közül amit a kényelem,megszokás stb.tart össze.
#5 én abszolút nem írtam vagy sugaltam,hogy azon gondolkozok,hogy most mi legyen!
Ezen az oldalon igencsak meg kell gondolni mit is kérdezhet az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!