Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért kell ezért felhúznia magát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell ezért felhúznia magát?

Figyelt kérdés

Azt tudni kell,hogy én évek óta ismerem,de a legnagyobb titokban tart engem a felesége elött,az én párom ismeri,találkoztak...jó fejnek tartja. Felvetettem,hogy akkor a feleség is ismerjen meg engem,mit tudom én ilyen család barátság alakuljon ki. (Arról hallani se akar).

25 éve házasok. Na most itt jön amit nem értek és sàntit...mézes mázas szirupos házasságot állít be,milyen szuper a nemi életük stb.csodás az életük, minden tökéletes!

Itt jön a csavar,lényegre törően hozzám vágta,hogy szeretne tölem amennyit lehet orális szexet,és ha jó az időzítés hotelbe is menni.

Leforrázva,de higgadtan kérdéseket tettem fel neki, hogy mi a baj az életükben Stb.stb.

Erre felhúzta magát,mérges lett.

Kérdésem az lenne, hogy volt valaki ilyen szituációban?

2023. máj. 22. 06:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
😂 Most ez komoly. Anyuci nem ugrik naponta lecummantani, téged pedig alkalmasnak tart ez a barom. Simán egy se..fej, nem kell túlkombinálnod.
2023. máj. 22. 06:33
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Akkor fordítom. Jó lenne ha néha bekapnád neki titokban, de azt nem szeretné ha belefolynál a családi életébe, mivel fontos neki az otthoni kényelem mindemellett.

Gáz a pasi meg te is az vagy ha ilyenbe belemész.

2023. máj. 22. 06:37
 3/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményeteket 🙂

#1dehogy akarok belemenni.

De ennek a "barátságnak" lehet, hogy vége így.

Ez tényleg gáz és seggfejség! Igazatok van,mondhatjuk azt is,hogy ez egy kirakat élet a külvilág felé.

Még egy rossz házasság a sok közül amit a kényelem,megszokás stb.tart össze.

2023. máj. 22. 06:49
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem elég, hogy ingyen ürítőzsák vagy, még ingyen pszichológus is. Ébredni kellene!
2023. máj. 22. 07:13
 5/13 anonim ***** válasza:
81%
Minek ellenség ha ilyen barátaid vannak? 😂 A mintaapuci mintafeleség szirupos duma egy kalap szar. Valójában az éltük lapos és sekélyes ezért akarja hogy a szeretője legyél aki alkalmanként leszopja. Nem részletezem mennyire szánalmas és nevetséges. Viszont ha erről kérdést írtál ki és gondolkodni kell azon mit tegyél akkor te ugyanebben a kategóriában játszol.
2023. máj. 22. 08:39
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
Meg volt már a szopi, úgy őszintén?
2023. máj. 22. 09:21
 7/13 A kérdező kommentje:

#5 én abszolút nem írtam vagy sugaltam,hogy azon gondolkozok,hogy most mi legyen!

Ezen az oldalon igencsak meg kell gondolni mit is kérdezhet az ember.

2023. máj. 22. 10:34
 8/13 anonim ***** válasza:
74%
De amúgy mit vártál kérdező? Együttérzést? esetleg technikai tanácsokat? Nem mellesleg: hány éves vagy?
2023. máj. 22. 10:37
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja várj, eddig még nem volt semmi köztetek? Nekem úgy jött le, hogy már egy ideje a szeretője vagy. A párod mit szól ehhez? Vagy a háta mögött összejönnétek, ha rendes szex is lenne?
2023. máj. 22. 11:03
 10/13 anonim ***** válasza:
79%
Azért húzta fel magát, mert csak megakar szoptatni, érted? Nem akar lelkizni, szopást akar. 😂
2023. máj. 22. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!