Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül kb. egy magánnyomozó manapság? Hűtlenségi ügy.
Ha nő vagy és pasi után nyomozol, mutasd meg a fb-ját egy csinos ismerősödnek akit nem ismer és próbálja meg felszedni. Aki egyszer félremegy, az mással is benne lesz a játékban. Fordítva kicsit más a szitu, mert a nőknél erősebb az érzelmi faktor, szóval kevésbé lehet ilyen módon csőbe húzni egy nőt, de nem lehetetlen.
Én kipróbáltam ezt és működik.
Magannyomozo?
Szerezz egy kocsit ami levan sotetitve, valakit aki vezet neked, tankolj tele es szepen beulsz melle elore es kovetitek..
Amennyiben a benzin ára érdekel, logikusan egy üzemanyagtöltő állomáson, vagy annak a weboldalán érdeklődöm, nem egy buszmegállóban összeverődött tömegtől. Abban az esetben, ha a magánnyomozásról van kérdésem, a kamara oldalán keresnék egy igazit, akinek van neve, telefonszáma, címe, weboldala és saját domain-címe és tőle érdeklődnék találgatás helyett.
Persze az is lehet, hogy nem az a valódi cél, hogy erre a kérdésre igazi válasz érkezzen… :-)
A szitu a következő: Biztosan tudom, hogy megcsalt, mert bevallotta, hogy már egy éve csal (miután lebukott egy fotóval). Azt nem volt hajlandó elárulni, hogy kivel. Kirúgtam. Fényképem az van a szeretőről, de nem tudom a nevét és a címét. Ez kéne, mert fel akarom őt világositani, hogy még velem kapcsolatban volt az exem, mikor már vele kavart. Mert szerintem nem tudja, őt is becsapta.
A sötétitett kocsi nem opció, mivel nincs jogositványa és tömegközlekedéssel jár a szeretőhöz. Engem ugye megismerne, ha én követném. Ezért gondoltam magánnyomozóra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!