Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csalod meg? Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalod meg? Miért nem hagyod ott?

Figyelt kérdés
Mindenki anonim szóval nyugodtan lehettek őszinték.
2023. máj. 15. 14:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
20%

10 A végére reagálok, dehát változott, írtam is! A gyerekek teljesen jól érzik magukat ebben a családban most, nincs feszkó, vannak közös programok, stb.

Igen, mindkét férfival együtt vagyok "úgy" ha erre irányult a kérdésed. Sose fogom elmondani természetesen. A szeretőm nem tudom, milyen lenne élettársnak, tehát nem mondhatom, hogy ő a nagy ő. De sokkal jobban ismer, mint a férjem. A mai napig neki mondom el mi történt velem aznap, neki panaszolom el ha valami bánt, mert bár sokat javult a férjemmel a kapcsolat, van köztünk egy érzelmi szakadék, ami miatta alakult ki, de én tartom fenn valószínűleg.

2023. máj. 16. 00:24
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
Barátomat zsinóron rángatta a neje. Sokkal erősebb egyéniség. Ő bosszúból csalta meg. Aztán amikor az asszony visszavett /lehet megsejtett valamit/ barátom rögtön dobta a szeretőt.
2023. máj. 16. 02:41
 13/14 anonim ***** válasza:
56%

Mondtam neki hogy mar nem szeretem.

Ki volt bukva, sirt hogy probaljuk meg, adjak idot magunknak es lehet ujbol beleszeretek. Mondta hogy en vagyok elete szerelme es mindig is szeretni fog, stb

Egy szoval nem akarja elfogadni hogy en nem erzek mar iranta semmit. Ha elfogadna akkor mar reg csomagolt volt es itt sem lenne, mert ki akar olyannal egyutt lenni aki nem szereti.

Kozben talalkoztam egy csajjal akit ezer eve nem lattam es vele csaltam meg.

2023. máj. 19. 11:54
 14/14 anonim ***** válasza:
72%
Nem lennék meglepődve, ha ez is úgy menne, mint a wc guriga felhelyezése: van aki erre esküszik, van aki arra. Itt is folyamatosan látom, hogy szakítás előtt nincs mással szex. Igen, ez jól hangzik, mindenki csinálja ezt, aki akarja. Én azt is meg tudom érteni, aki azt mondja, hogy szakítás nélkül is lehet mással szexelni. Miért ne lehetne. Nem kell azért szétmenni, hogy mással legyek. Erre milyen érvet lehet felhozni: sokszor a partner sem akarja az otthoni életét dobni. Egy nagyobb szívás van a szakításnál, ha olyan miatt szakítasz, aki nem akar szakítani.
2023. máj. 20. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!