Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalod meg? Miért nem hagyod ott?
10 A végére reagálok, dehát változott, írtam is! A gyerekek teljesen jól érzik magukat ebben a családban most, nincs feszkó, vannak közös programok, stb.
Igen, mindkét férfival együtt vagyok "úgy" ha erre irányult a kérdésed. Sose fogom elmondani természetesen. A szeretőm nem tudom, milyen lenne élettársnak, tehát nem mondhatom, hogy ő a nagy ő. De sokkal jobban ismer, mint a férjem. A mai napig neki mondom el mi történt velem aznap, neki panaszolom el ha valami bánt, mert bár sokat javult a férjemmel a kapcsolat, van köztünk egy érzelmi szakadék, ami miatta alakult ki, de én tartom fenn valószínűleg.
Mondtam neki hogy mar nem szeretem.
Ki volt bukva, sirt hogy probaljuk meg, adjak idot magunknak es lehet ujbol beleszeretek. Mondta hogy en vagyok elete szerelme es mindig is szeretni fog, stb
Egy szoval nem akarja elfogadni hogy en nem erzek mar iranta semmit. Ha elfogadna akkor mar reg csomagolt volt es itt sem lenne, mert ki akar olyannal egyutt lenni aki nem szereti.
Kozben talalkoztam egy csajjal akit ezer eve nem lattam es vele csaltam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!