Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalod meg? Miért nem hagyod ott?
Én ugyan még nem csaltam meg senkit, de a válasz szerintem egyértelmű.
Egy hosszú távú párkapcsolatban már van egy felépített anyagi háttér, esetleg gyerekek.
Ha nem jöttök ki jól, kevés a szex, vagy bármi más probléma esetén egyszerűbb félrelépni, mint elválni.
Persze ismertem olyat is, aki pár hónapja volt a párjával, semmi nem kötötte őket össze, mégis félrelépett. Na, azt én sem értem, van, akit hajt a vére.
Nem csalom meg, nem az a tipus vagyok. Nem való nekem:)
1x volt Budán kutyavásár még az ősidőkben, akkor is megfizettem az árát, köszi, de nekem nem pálya a szeretősdi.
3-as, nyilván a kérdés annak szólt aki megcsal. Szerintem sem érdemes. Rövid távú kapcsolatban le kell lépni, ha nem megy. Hosszú távon meg kell próbálni megoldani a problémákat, vagy ha tényleg olyan súlyos, akkor el kell válni. De szerintem sok házasság megmenthető lenne, csak az emberek nem akarják. Azt hiszik majd a másik ember kedvesebb vagy odaadóbb lesz. Persze, az elején, de később már nem.
Vannak okok, amelyek esetén válnék, pl. megver, drogozik, bántja a gyerekeket, elszórja a pénzt, vagy nem hajlandó munkát vállalni. De általában nem ilyen dolgok miatt mennek tönkre a kapcsolatok.
Egyfajta "bosszu"mert mellettem nőzött. Gondoltam akkor en is pasizom. Volt aki arra kellett hogy vigasztaljon a párom miatt, meg akikkel.ismerkedni akartam hátha lesz normális barátom is.
Egyedüllétben meg nekem nincs logika. Minek dobjam ki meg sírjak szenvedjek? Azt se érdemli meg. Egy könnyet se.
Elmesélem. Kockáztatva, hogy lepontozódok.
A férjem egy tökéletes partner volt a 2. gyerek születéséig. Majd egyre később járt haza, este 10-re, minden hétvégén bulizni járt, azt mondta, nem bírja a gyereket hallgatni nonstop. Nyilván mivel sose volt otthon, a kapcsolatunk ellaposodott. Semmiről nem lehetett vele beszélni. Eltelt így 2 év, mire megkeresett fbon egy régebbi partnerem, akivel dumálgattam. Annyira szexmentes volt az életem akkoriban és annyira nem éreztem nőnek magam, hogy fel se merült, hogy ő ilyesmit akar. Még meséltem is a férjemnek, hogy képzeld xy rámírt-persze le se tojta. Kb 2 hónapja chatelgettünk, mikor mondta, hogy MLM-el próbálkozik, gyakorolhatja-e rajtam a módszerét. Mondtam, persze, eljött hozzám, a gyerekek oviban voltak, a kicsi beszokós volt, ezért nem dolgoztam még. Előadta amit akart, kávéztunk, aztán odahajolt és megcsókolt. Én meg, mint csipkerózsika, akit álmából ébresztettek, feléledtem és viszonoztam ezt a csókot, automatikusan. ( Akkor már hónapok óta nem is ért hozzám a férjem) Hát így kezdődött. És 8 éve tart... Egy időben agitált, hogy lépjek ki és legyen közös jövőnk, de ahogy kinyíltam, a férjem felé is nyitottam a haragom ellenére és otthon is jobb lett a hangulat. Egyre korábban járt haza, aztán már covid előtt elkezdett home officeolni és a gyerekekkel is egyre több időt kezdett tölteni, szóval sajnáltam volna, ha szétszedem a családomat. A szeretőm közben megnősült, de ugyanúgy találkozunk 2 hetente, mert nagyon kötődünk egymáshoz. Szóval így...
És akkor így két emberrel voltál együtt, vagy csak a szeretőddel?(akkor amikor a férjed felé nyitottál és sikerült) Intimitásra gondolok itt.
Hallgatni fogsz róla örökre?
Nem gondolod hogy jobb lett volna kilépni és a szeretőddel folytatni? Nem gondolom, hogy a gyerekeknek egy rossz kapcsolat jó mintapélda lenne. Persze az sem jó példa ha eldobsz valamit , viszont ha a másik nem akar változtatni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!