Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a párom megcsalt. Megbocsájtottam neki. De most a munkahelyén újra ismerkedik. Úgy hogy szerintem vonzódik is az úrhoz. 20 év kor különbség van köztük. Mit tegyek?
Nem szeretnék okoskodni, de hiba volt megbocsátanod az első megcsalását, ugyanis aki egyszer megteszi, az miért is ne tenné meg másodjára, amikor látja, hogy elnézed neki?
Szakíts a pároddal, láthatóan neki nem ér annyit ez a kapcsolat, mint neked.
Lapát!
"a munkahelyén újra ismerkedik."
Kapott második esélyt, látszólag nem becsüli. Szerintem ezen a ponton már kár tovább húzni egymás idejét.
Ha mi megmondjuk mit tegyél, akkor te azt teszed?
Ha neked beveszi a gyomrod, hogy megcsalt akkor maradj vele.
Ha nem tudod a gondolatát sem elviselni hogy hazudott és megcsalt, most sem bízol benne, mert "újra ismerkedik" akkor szakíts vele.
Más verzió nem nagyon van!
Kényszeríteni a másik felet nem tudod semmire! Felnőtt ember, azt csinál amit akar. Te viszont dönthetsz úgy hogy nem kérsz belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!