Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a különbség?
Miért van, hogyha valaki megkérdezi, hogy pl. ha randizik egy férfival és az illető elmondja, hogy milyen jó vele, jókat beszélgetnek, esetleg bókol, udvarol, akkor biztos odavan a nőért, de ha ue szituban a férfi foglalt, akkor biztos minden mondata hazugság?
Nem úgy lenne logikus, hogy az aki hazudik, az szingliként is hazudik, aki még nem hazudozós az foglaltként sem az.
Most azt hagyjuk, hogy a párjának igen, de a szerető- megcsaló kapcsolatban.
4
Én vagyok a kérdező, és nagyon összekeversz valakivel.
Egyáltalán nem párolom a gyerekkel való zsarolást, sőt
"de ha ue szituban a férfi foglalt, akkor biztos minden mondata hazugság?"
1. Mert ha valóban odalenne azért a nőért, akkor nem csak a csillagokat hazudná le az égről, és nem csak az életét adná érte, hanem lenne annyi gerince, hogy otthagyja a párját, ha már nem szereti.
Sohasem a szavakat kell nézni, hanem a tetteket, hogy egyeznek-e a kijelentéseivel.
Nem minden házasság bontható könnyen.
Nekem apám anno azért nem vált anyámtól, mert hiába lehetett volna közös felügyelet, nem akart egyetlen napomról sem lemaradni.
Pedig szerintem csalta végig, mert kamasz voltam mikor szétmentek, és nagyon hamar új társa lett. Nem mondta el soha, de nem úgy néztek ki mint egy friss randizós pár.
Mentségére szóljon anyám egy igen nehéz természetű nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!