Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belenéztem a párom telefonjában és gyanús üzeneteket találtam?
Két lánnyal is beszélt az egyik csaj munkatársa volt és megírta neki hogy elfog válnim Párom azóta új munkahelyet kezdett és a lány írta neki hogy majd valamikor találkozzanak. A barátom erre azt írta, hogy persze még mondta hogy majd lelkizhetnek egyet.
A másik egy régi barátja aki régebben rá volt nyomulva, a lány nagyon fűzte és barátom azt írta neki hogy biztos van valamilyen vonzalom de nem akar engem megbántani.
Jogos a felháborodásom?
Mindig azok vannak felháborodva hogy belenéznek a telójukba akiknek vaj van a füle mögött és próbálnak téged hibáztatni.
Ha meg úgy állsz hozzá hogy nem akarod elhagyni mert túl jó pasi akkor megérdemled hogy szenvedjél jó sokat.
A #10-es jól írja. Szánalmas vagy kérdező. Miben olyan túl jó pasi az ilyen? Szar lehet neked, ha ez az "etalon".
Vagy sok a pénze és ezért tűrsz? Esetleg magadat semmibe sem veszed?
hova lettek a telefonomba nézne, killkillkill phunisok, akik a másik kérdésnél tomboltak? :D
#megintkiröhög
Csak úgy nézegess más telefonjába hogy vállalod azt is hogy olyat találsz ami nem fog tetszeni,
Párom azóta se heverte ki... Neked is jó lesz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!