Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Belenéztem a párom telefonjába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belenéztem a párom telefonjában és gyanús üzeneteket találtam?

Figyelt kérdés

Két lánnyal is beszélt az egyik csaj munkatársa volt és megírta neki hogy elfog válnim Párom azóta új munkahelyet kezdett és a lány írta neki hogy majd valamikor találkozzanak. A barátom erre azt írta, hogy persze még mondta hogy majd lelkizhetnek egyet.

A másik egy régi barátja aki régebben rá volt nyomulva, a lány nagyon fűzte és barátom azt írta neki hogy biztos van valamilyen vonzalom de nem akar engem megbántani.

Jogos a felháborodásom?

2023. máj. 13. 15:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
Mutasd meg te is a telcsidet neki.
2023. máj. 13. 17:37
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

Mindig azok vannak felháborodva hogy belenéznek a telójukba akiknek vaj van a füle mögött és próbálnak téged hibáztatni.

Ha meg úgy állsz hozzá hogy nem akarod elhagyni mert túl jó pasi akkor megérdemled hogy szenvedjél jó sokat.

2023. máj. 13. 17:43
 13/15 anonim ***** válasza:

A #10-es jól írja. Szánalmas vagy kérdező. Miben olyan túl jó pasi az ilyen? Szar lehet neked, ha ez az "etalon".

Vagy sok a pénze és ezért tűrsz? Esetleg magadat semmibe sem veszed?

2023. máj. 15. 22:53
 14/15 anonim ***** válasza:

hova lettek a telefonomba nézne, killkillkill phunisok, akik a másik kérdésnél tomboltak? :D

#megintkiröhög

2023. máj. 21. 13:05
 15/15 anonim ***** válasza:

Csak úgy nézegess más telefonjába hogy vállalod azt is hogy olyat találsz ami nem fog tetszeni,

Párom azóta se heverte ki... Neked is jó lesz?

2023. aug. 7. 16:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!