Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagyobb a megcsalás esélye ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb a megcsalás esélye ha a férfit sok nő veszi körül?

Figyelt kérdés

Munkahelyen 29en dolgoznak, abbol 21 nő.

Illetve minden másnap jár konditerembe, egy elég forgalmasba, ahol nagyon sokan vannak, ugyebár eleg sok a nő ottis. Minden masodik péntek vagy szombat este a haveroké, italozgatás vagy buli a belvárosban.

Lakhely : egy társasház, 8 lakás van, nagyrészt egyetemista lányok laknak benne. Egy egyetem mellett van.

K

Facebook képeken 150-200 like 90%ban nőktől

2023. máj. 11. 12:03
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
#20 csak a legtöbb incel
2023. máj. 11. 19:33
 22/29 anonim ***** válasza:
41%

"de ha meg egy informatikussal jonne ossze, nem kene ezen gondolkodnia, hogy uristen mennyi not ismer"

nem, akkor amiatt a néhány nő miatt agyalna, akit történetesen ismer. vagy az ex miatt. vagy az informatikus is járhat a kérdésben kiírt konditerembe (ma már nem az a világ van, amikor minden informatikus mosdatlan barlanglakó volt). stb.

"leirtam, hogy engem csaltak már meg. Ezek után nyilván nehezebben bízok, pedig mar 2 éve nem voltam senkivel"

ez sajnálatos dolog, de nem változtat azon, hogy bizalom nélkül nem tud működni egy párkapcsolat.

2023. máj. 11. 20:30
 23/29 anonim ***** válasza:
70%
Tuti hűtlen a pali a leírás alapján. Igazi Casanova. Ezt a vak is látja, csak a hülyék nem látnak a szemüktől. Kerüld messziről.
2023. máj. 11. 23:11
 24/29 anonim ***** válasza:
#23-as vannak ezek az "áldozatszerepes" lányok, akik elhiszik, hogy csak miattuk megváltozik az ilyen pali. Amikor meg koppannak, akkor meg nem értik mi történt...
2023. máj. 11. 23:17
 25/29 anonim ***** válasza:
32%

Ki ő neked?

Esetleg érdemes lehet megismerni a beállítottságát. És azt, hogy hogyan vélekedik a dolgokról. Akár erről is.. ?

2023. máj. 11. 23:36
 26/29 anonim ***** válasza:
68%
25.Az hogy valaki hogyan vélekedik erről vagy arról a dologról, nem a szavaiból fogod megtudni, hanem a tettein keresztül. Mindenki azt mondja amit kell, amit illik, amit elvárnak. Egy csajozogép is az ellenkezőjet fogja neked bizonygatni, hogy de hát ő nem olyan, csak a nők keresik, a nők szállank rá, meg ilyen hülyeségek, közben meg állandoan nyomuk, flörtöl, bókol, feltünősködik. Akire tapadnak a csajok, az ő maga gerjeszti, nem a körülmények áldozata.
2023. máj. 12. 06:26
 27/29 anonim ***** válasza:
Így van ne azt nézd soha hogy mit mond, hanem hogy mit csinál.
2023. máj. 12. 07:40
 28/29 anonim ***** válasza:

#25 voltam.

Nyilvan :) A tetteit is, de azert sok sok mindent le lehet vonni mar abbol is, hogyan latja a vilagot. Es itt az ertelemrol, intelligenciarol beszelek. Ha buta mint a seggem, akkor en sokat mar kapasbol sem varnek…

De egyaltalan, ki o neki? Ha nem a baratnoje, aligha fogja vegigkovetni az elete nagy bizonyito tetteit

2023. máj. 12. 09:01
 29/29 anonim ***** válasza:

#28 tapasztaltam már azt, hogy egy segghülye, hülyedumás a nőknek eladta magát. Nekem meg elsőre unszimpatikus volt. Szóval a nők előtt másképp viselkednek, megjátszák magukat...

...vagy csak sok nő naív?

2023. máj. 12. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!