Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb a megcsalás esélye ha a férfit sok nő veszi körül?
Munkahelyen 29en dolgoznak, abbol 21 nő.
Illetve minden másnap jár konditerembe, egy elég forgalmasba, ahol nagyon sokan vannak, ugyebár eleg sok a nő ottis. Minden masodik péntek vagy szombat este a haveroké, italozgatás vagy buli a belvárosban.
Lakhely : egy társasház, 8 lakás van, nagyrészt egyetemista lányok laknak benne. Egy egyetem mellett van.
K
Facebook képeken 150-200 like 90%ban nőktől
"de ha meg egy informatikussal jonne ossze, nem kene ezen gondolkodnia, hogy uristen mennyi not ismer"
nem, akkor amiatt a néhány nő miatt agyalna, akit történetesen ismer. vagy az ex miatt. vagy az informatikus is járhat a kérdésben kiírt konditerembe (ma már nem az a világ van, amikor minden informatikus mosdatlan barlanglakó volt). stb.
"leirtam, hogy engem csaltak már meg. Ezek után nyilván nehezebben bízok, pedig mar 2 éve nem voltam senkivel"
ez sajnálatos dolog, de nem változtat azon, hogy bizalom nélkül nem tud működni egy párkapcsolat.
Ki ő neked?
Esetleg érdemes lehet megismerni a beállítottságát. És azt, hogy hogyan vélekedik a dolgokról. Akár erről is.. ?
#25 voltam.
Nyilvan :) A tetteit is, de azert sok sok mindent le lehet vonni mar abbol is, hogyan latja a vilagot. Es itt az ertelemrol, intelligenciarol beszelek. Ha buta mint a seggem, akkor en sokat mar kapasbol sem varnek…
De egyaltalan, ki o neki? Ha nem a baratnoje, aligha fogja vegigkovetni az elete nagy bizonyito tetteit
#28 tapasztaltam már azt, hogy egy segghülye, hülyedumás a nőknek eladta magát. Nekem meg elsőre unszimpatikus volt. Szóval a nők előtt másképp viselkednek, megjátszák magukat...
...vagy csak sok nő naív?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!