Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyobb a megcsalás esélye ha a férfit sok nő veszi körül?
Munkahelyen 29en dolgoznak, abbol 21 nő.
Illetve minden másnap jár konditerembe, egy elég forgalmasba, ahol nagyon sokan vannak, ugyebár eleg sok a nő ottis. Minden masodik péntek vagy szombat este a haveroké, italozgatás vagy buli a belvárosban.
Lakhely : egy társasház, 8 lakás van, nagyrészt egyetemista lányok laknak benne. Egy egyetem mellett van.
K
Facebook képeken 150-200 like 90%ban nőktől
En arra gondoltam, hogy így joval nagyobb a kísértés, mint annak akinek a munkahelyén nincs nő, utana munka után egész nap otthon ül.
Engem személy szerint olyan pasi csalt meg akit nők vettek körül, és aki mindig otthon volt, az nem csalt meg.
mivel a megcsaláshoz kell egy harmadik fél, akihez erősen vonzódsz, ezért a válasz igen: egy erős nőtöbbségű munkahelyen határozottan nagyobb az esélye összehasonlítva egy olyannal, ahol csak férfiak vannak plusz menzás marika néni
de aki képes megcsalni, annak előbb-utóbb valahol máshol adódni fog egy helyzet, ahol megteszi.
Ezek felesleges gondolatkísérletek. Nem ismered azt a mondást, hogy alamuszi béka nagyot ugrik? Vasra verve tartottad a pasit? Sosem ment dolgozni, vagy boltba, vagy orvoshoz, vagy könyvtárba? Mert mindenhol lehet megkívánni való nő, sőt, elárulok egy titkot, még a villamoson is.
A mai világban az égig lángoló szerelmeknek is három év a lejárati ideje. A facebookon nincs is olyan ismerősöm az 1600-ból, akinek ugyanaz a családneve, mint az anyjának, mert aki nem vált el egyszer, az kétszer vált el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!