Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nagyobb a megcsalás esélye ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb a megcsalás esélye ha a férfit sok nő veszi körül?

Figyelt kérdés

Munkahelyen 29en dolgoznak, abbol 21 nő.

Illetve minden másnap jár konditerembe, egy elég forgalmasba, ahol nagyon sokan vannak, ugyebár eleg sok a nő ottis. Minden masodik péntek vagy szombat este a haveroké, italozgatás vagy buli a belvárosban.

Lakhely : egy társasház, 8 lakás van, nagyrészt egyetemista lányok laknak benne. Egy egyetem mellett van.

K

Facebook képeken 150-200 like 90%ban nőktől

2023. máj. 11. 12:03
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
71%
Nem. A fazon neveltetésétől, de döntően a jellemétől függ a dolog.
2023. máj. 11. 13:13
 12/29 A kérdező kommentje:

En arra gondoltam, hogy így joval nagyobb a kísértés, mint annak akinek a munkahelyén nincs nő, utana munka után egész nap otthon ül.

Engem személy szerint olyan pasi csalt meg akit nők vettek körül, és aki mindig otthon volt, az nem csalt meg.

2023. máj. 11. 13:34
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
#12 ez logikus, persze.
2023. máj. 11. 13:38
 14/29 anonim ***** válasza:
74%

mivel a megcsaláshoz kell egy harmadik fél, akihez erősen vonzódsz, ezért a válasz igen: egy erős nőtöbbségű munkahelyen határozottan nagyobb az esélye összehasonlítva egy olyannal, ahol csak férfiak vannak plusz menzás marika néni

de aki képes megcsalni, annak előbb-utóbb valahol máshol adódni fog egy helyzet, ahol megteszi.

2023. máj. 11. 15:15
 15/29 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen ökörség amit itt sok nő állít. Meg összebarátkozott egy nővel erre kidobja?! Hol élünk?
2023. máj. 11. 15:22
 16/29 anonim ***** válasza:
53%
Ha ugy erzed, hogy folyamatosan ezen aggodnal, kattognal, inkabb hagyd a pasit, van ezer masik. Jobb a sajat lelki nyugalmad.
2023. máj. 11. 15:50
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
#16 az ilyen fajtáknak senki mellett nem lesz nyugalma
2023. máj. 11. 16:03
 18/29 A kérdező kommentje:
17 leirtam, hogy engem csaltak már meg. Ezek után nyilván nehezebben bízok, pedig mar 2 éve nem voltam senkivel
2023. máj. 11. 17:11
 19/29 anonim ***** válasza:
35%

Ezek felesleges gondolatkísérletek. Nem ismered azt a mondást, hogy alamuszi béka nagyot ugrik? Vasra verve tartottad a pasit? Sosem ment dolgozni, vagy boltba, vagy orvoshoz, vagy könyvtárba? Mert mindenhol lehet megkívánni való nő, sőt, elárulok egy titkot, még a villamoson is.

A mai világban az égig lángoló szerelmeknek is három év a lejárati ideje. A facebookon nincs is olyan ismerősöm az 1600-ból, akinek ugyanaz a családneve, mint az anyjának, mert aki nem vált el egyszer, az kétszer vált el.

2023. máj. 11. 17:23
 20/29 anonim ***** válasza:
27%
#17 de ha meg egy informatikussal jonne ossze, nem kene ezen gondolkodnia, hogy uristen mennyi not ismer :D es ha lat egy not villamoson, aki amugy tetszik neki, ahhoz nem fog odamenni, nem fog vele baratkozni, nem fogja megismerni
2023. máj. 11. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!