Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem akar engem? Mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar engem? Mivel jobb az a nő mint én?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, a jegyese egy év komoly párkapcsolat szült neki. Jelenleg 1 hónapos vagy 2 a gyerekük és a csaj tiszta undorító. A combján is nyúlási csík van, a melle giga nagy ami ha jár lötyög a melltartóval, a hasa lóg neki és még mindig nagy. Amikor látom sosincs rajta smink, sose hord semmi normális csinos has pólót vagy szexi kivágottat. Már évek óta együtt dolgozok a kollégámmal, igyekszem mindent bevetni de nem hajlandó velem összejönni. Hallom hogy egy csomószor nem kipihent, nem főz neki a lány. Úgy érzem én sokkal jobban teljesítenék minden téren. Már próbáltam elcsábítani a ruhákkal, kivágott felsőben jöttem, magassarkúban, szépen sminkelve, de semmi még csak utánam sem néz. Igyekszem keresni a társaságát de miután megfogtam egy beszélgetés alkalmával a combját azóta megváltozott. Akkor utána hetekig kellemetlen volt mert leordított, hogy ő családos ember hagyjam békén. De aztán ebédszünetben amikor oda mentem mindig szóbaállt velem, igaz egyszavas válaszokkal. Mit tehetnék?! Hogyan csábítsam el?
2023. máj. 5. 23:23
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
79%

#26! Pedig összeillenenétek. Mindketten felületesek vagytok és ostobák. Gyakoris lúzerek. Ugyanannyit értek. A nagy semmit.

#30! Ne adj neki ötleteket! Szerintem már rendeli a pólót 😂

2023. máj. 6. 14:59
 32/39 anonim ***** válasza:
0%

Örülnék egy ilyen női kollégának :)

Szerintem ne add fel. Próbálkozz finoman, légy a közelében. Előbb utóbb biztos beadja a derekát. Lehet elvakítja a szerelem, de idővel lehet kiábrándul a nőből. Lehet teljesen átváltozik anyukává, és évek múlva is csak a gyerek lesz a legfontosabb. A p*ncit pedig elzárja a férfi elöl. Nem egy házasságnak ez a "timeline"ja

2023. máj. 6. 22:14
 33/39 anonim ***** válasza:
61%
Ezt 100% hogy egy pasi troll írta ki 🤡
2023. máj. 6. 22:20
 34/39 anonim ***** válasza:
79%

Most padlót fogtam. Valahogy nem akarom elhinni,hogy letezik ilyen nő. Elnézést,a nőtöl messze van. Undorító féreg vagy! Egy családot akarsz szetszakítani,mert neked az jár? Tudod mi jár neked. Egy hatalmas vibrátor a pi....dba.

Gondolom anyucitól meg apucitól mindent megkaptál,és ez hatással lett a kesőbbi életedre is. Hisztizz csak nyugodtan. Annak az embernek akkor sem kellenél már,ha esetleg később megromlana a házasságuk. És tudod miért? Mert a férfiak nem az ilyen közönséges libákat szeretik meghódítani. Na mondjuk téged nem is kell. Gusztustalan vagy.

2023. máj. 6. 22:53
 35/39 A kérdező kommentje:

#32 köszönöm az első értelmes válasz! Türelemmel várom míg kicsit rosszabb lesz közöttük minden. Addig is mindig oda megyek hozzá hátha beszélgetés közben megismer kicsit jobban és rájön mennyivel jobban járna velem.

A többiek pedig gondolkozzanak el azon hogy miért kell bántani a másikat. Toszta szégyen

2023. máj. 6. 22:57
 36/39 anonim ***** válasza:
2023. máj. 6. 22:59
 37/39 anonim ***** válasza:
82%

Szóval!

Pszichológusok:

Munka van!!!!!

2023. máj. 7. 12:37
 38/39 anonim ***** válasza:
73%
Nem vagy neki értékes, kívánatos, baszható.
2023. máj. 7. 13:31
 39/39 anonim ***** válasza:
82%
Jaa értem, mi vagyunk a tiszta szégyen, véletlenül sem te, aki családos embernek kelleti magát, próbálja elszedni a jegyese mellől, plusz fikázz itt egy ismeretlen, frissen szült anyát pusztán a teste alapján... Undorító rongy vagy, nézzél inkább magadba.
2023. máj. 7. 20:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!