Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar engem? Mivel jobb az a nő mint én?
#26! Pedig összeillenenétek. Mindketten felületesek vagytok és ostobák. Gyakoris lúzerek. Ugyanannyit értek. A nagy semmit.
#30! Ne adj neki ötleteket! Szerintem már rendeli a pólót 😂
Örülnék egy ilyen női kollégának :)
Szerintem ne add fel. Próbálkozz finoman, légy a közelében. Előbb utóbb biztos beadja a derekát. Lehet elvakítja a szerelem, de idővel lehet kiábrándul a nőből. Lehet teljesen átváltozik anyukává, és évek múlva is csak a gyerek lesz a legfontosabb. A p*ncit pedig elzárja a férfi elöl. Nem egy házasságnak ez a "timeline"ja
Most padlót fogtam. Valahogy nem akarom elhinni,hogy letezik ilyen nő. Elnézést,a nőtöl messze van. Undorító féreg vagy! Egy családot akarsz szetszakítani,mert neked az jár? Tudod mi jár neked. Egy hatalmas vibrátor a pi....dba.
Gondolom anyucitól meg apucitól mindent megkaptál,és ez hatással lett a kesőbbi életedre is. Hisztizz csak nyugodtan. Annak az embernek akkor sem kellenél már,ha esetleg később megromlana a házasságuk. És tudod miért? Mert a férfiak nem az ilyen közönséges libákat szeretik meghódítani. Na mondjuk téged nem is kell. Gusztustalan vagy.
#32 köszönöm az első értelmes válasz! Türelemmel várom míg kicsit rosszabb lesz közöttük minden. Addig is mindig oda megyek hozzá hátha beszélgetés közben megismer kicsit jobban és rájön mennyivel jobban járna velem.
A többiek pedig gondolkozzanak el azon hogy miért kell bántani a másikat. Toszta szégyen
Szóval!
Pszichológusok:
Munka van!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!