Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem akar engem? Mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar engem? Mivel jobb az a nő mint én?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, a jegyese egy év komoly párkapcsolat szült neki. Jelenleg 1 hónapos vagy 2 a gyerekük és a csaj tiszta undorító. A combján is nyúlási csík van, a melle giga nagy ami ha jár lötyög a melltartóval, a hasa lóg neki és még mindig nagy. Amikor látom sosincs rajta smink, sose hord semmi normális csinos has pólót vagy szexi kivágottat. Már évek óta együtt dolgozok a kollégámmal, igyekszem mindent bevetni de nem hajlandó velem összejönni. Hallom hogy egy csomószor nem kipihent, nem főz neki a lány. Úgy érzem én sokkal jobban teljesítenék minden téren. Már próbáltam elcsábítani a ruhákkal, kivágott felsőben jöttem, magassarkúban, szépen sminkelve, de semmi még csak utánam sem néz. Igyekszem keresni a társaságát de miután megfogtam egy beszélgetés alkalmával a combját azóta megváltozott. Akkor utána hetekig kellemetlen volt mert leordított, hogy ő családos ember hagyjam békén. De aztán ebédszünetben amikor oda mentem mindig szóbaállt velem, igaz egyszavas válaszokkal. Mit tehetnék?! Hogyan csábítsam el?
2023. máj. 5. 23:23
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
88%

Pedig annyira egyszerű! A másik nőnek fényévekkel jobb a személyisége, okosabb, és szeret a közelében lenni.

Tőled meg a nyomulásodtól a hideg rázza, meg elkapja a hányinger.

Esélyed sincs a pasinál. Ha ezt nem tudod feldolgozni, akkor inkább válts munkahelyet! Valószínűleg az egész cég rajtad röhög már így is.

2023. máj. 6. 07:13
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Dehat nem is tetszel neki. Meg a szeretoje sem vagy. Pedig oket aztan mindenfelevel szoktak hitegetni.

Egyebkent nem krvas viselkedessel meg ruhaval szokas csabitani, hanem megnyero szemelyiseggel, kedvesseggel, azzal ha okos vagy, stb. Ezek szerint te a testeden kivul mast nem tudnal nyujtani.

2023. máj. 6. 08:51
 23/39 A kérdező kommentje:
Én szép testet tudnék neki nyújtani sokkal igényesebb vagyok minden szinten, minden nap főznék neki, mosnék neki, mellettem tudna pihenni. Mi más kell még... De látom itt nem kapok értelmes válaszokat.
2023. máj. 6. 10:09
 24/39 Noren1989 ***** válasza:
59%
Tovàbbra is fenntartom vàlaszom, de emelem egy ikszdével!
2023. máj. 6. 10:19
 25/39 anonim ***** válasza:
69%

Sose bánkódj, itt a te párod. Ő pont egy testet keres.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2023. máj. 6. 10:26
 26/39 A kérdező kommentje:
#25 Nem kelletenek gyakoris lúzerek.
2023. máj. 6. 10:42
 27/39 anonim ***** válasza:
69%
23 azért mrgnéznélek frissen szülve hogy néznél ki. Meg mennyit főzőcskéznél..Az elég alap hogy megvaltozik a teste szülés után. És nyilván nagy a melle a tejtől, a has sem megy vissza rögtön, ez nem úgy működik mintha egy lufit leeresztenél. Nyilván így nem fog haspólót felvenni. Szerintem nagyon gáz vagy. Nemhogy a lovon ülsz fordítva, az egész ló fordított😅😅😅 hagyd őket békén.
2023. máj. 6. 10:57
 28/39 anonim ***** válasza:
71%
Hiába nézel ki jobban, de a pasi a s szemében mégis kevesebbet érsz, mint a jegyese.
2023. máj. 6. 12:28
 29/39 A kérdező kommentje:
Érdekes nem egy női ismerősöm szült. Mind 1 hónap után tiszta sovány volt... Szerintem meg csak a gyerek miatt van vele.
2023. máj. 6. 12:57
 30/39 anonim ***** válasza:
87%

Jó ég, esküszöm nekem ég a pofámról a bőr helyetted is.

Elképesztő, hogy lehet valaki ilyen tartás nélküli rongy, aki már azt sem tudja, hogyan és milyen szánalmasan kínos módon hívja fel a figyelmét egy CSALÁDOS férfinak, aki teljesen nyilvánvalóan NEM vevő rá. 🤦🏻‍♀️ Te tényleg nem érzed ez milyen gáz? Hogy milyen szinten megalázod magad ezzel a viselkedéssel? Egyetlen értelmes pasinak sem fogsz kelleni kapcsolatra ilyen ócska, olcsó, r*ibancos viselkedéssel. Max szexre.

Az külön undorító, ahogy nyilatkozol egy frissen szült anyukáról. Megnéznélek téged, hogy néznél 1-2 hónappal szülés után. Mennyire lenne feszes a combod, lapos a hasad és mikor feszítenél haspólóban meg mikor lenne kedved/időd/energiád egy újszülött mellett mindennap főzőcskézni…. szégyellhetnéd magad, en legalábbis a föld alá süllyednék a helyedben. Jó hogy már nem egy “légyszi dugj meg” felirattal mész be legközelebb a munkába.🤦🏻‍♀️

Jól tette a pasi, hogy leüvöltött, remélem legközelebb elküld a büdös francba mindenki előtt. Nézz már magadba! Amúgy a külső nem minden, hallottál-e már róla? Illegetheted meg kelletheted magad, de ettől csak szánalmas leszel és igazi olcsó nőcske hatását kelted, márpedig sok férfinak egyáltalán nem szimpatikus, mikor egy nő így viselkedik és egyből terpesztene, ahogy csettintenek neki. Valószínűleg a jegyese ezerszer különb, értékesebb és normálisabb ember nálad, nem véletlen ő a jegyese és nem te!

2023. máj. 6. 13:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!