Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért nem akar engem? Mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar engem? Mivel jobb az a nő mint én?

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, a jegyese egy év komoly párkapcsolat szült neki. Jelenleg 1 hónapos vagy 2 a gyerekük és a csaj tiszta undorító. A combján is nyúlási csík van, a melle giga nagy ami ha jár lötyög a melltartóval, a hasa lóg neki és még mindig nagy. Amikor látom sosincs rajta smink, sose hord semmi normális csinos has pólót vagy szexi kivágottat. Már évek óta együtt dolgozok a kollégámmal, igyekszem mindent bevetni de nem hajlandó velem összejönni. Hallom hogy egy csomószor nem kipihent, nem főz neki a lány. Úgy érzem én sokkal jobban teljesítenék minden téren. Már próbáltam elcsábítani a ruhákkal, kivágott felsőben jöttem, magassarkúban, szépen sminkelve, de semmi még csak utánam sem néz. Igyekszem keresni a társaságát de miután megfogtam egy beszélgetés alkalmával a combját azóta megváltozott. Akkor utána hetekig kellemetlen volt mert leordított, hogy ő családos ember hagyjam békén. De aztán ebédszünetben amikor oda mentem mindig szóbaállt velem, igaz egyszavas válaszokkal. Mit tehetnék?! Hogyan csábítsam el?
2023. máj. 5. 23:23
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
85%
Csak azért mert te ismerted előbb, még nem jár… Értető hogy miért nem akar téged… Vannak bajok a gépházban…
2023. máj. 5. 23:56
 12/39 anonim ***** válasza:
80%
Két érdekel, ha neked fontos is ha teljesen etikátlan, és erkölcstelen. Te vagy at a valakiakivalaki felhazsnó nevű? Az szokott így ordibálni… 😅
2023. máj. 6. 00:05
 13/39 anonim ***** válasza:
78%
Szia uram… Szerelmi kötés érdekel?
2023. máj. 6. 00:06
 14/39 anonim ***** válasza:
91%
#10! Én tudok. Keress fel egy pszichológust, de sürgősen! Ő majd továbbirányít a megfelelő helyre. Szívesen.😁
2023. máj. 6. 00:25
 15/39 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyen nők,mint te…okádém
2023. máj. 6. 00:36
 16/39 anonim ***** válasza:
89%
Ha szereti a feleségét, már pedig nagyon úgy tűnik a leírásodból, akkor sehogyan.
2023. máj. 6. 01:33
 17/39 anonim ***** válasza:
91%
De de ... egy kis szánalmas ribi vagy.
2023. máj. 6. 02:16
 18/39 Noren1989 ***** válasza:
89%

Kamu lesz ez.

Halálosan nem szoktak megkérni senkit, hogy komolyan vegyék :DDD

Vagy ennyire szemtelenül hülye lenne Kérdezőnk? :D

2023. máj. 6. 03:05
 19/39 anonim ***** válasza:
89%
Pár hete már volt...találj ki valami újat
2023. máj. 6. 06:23
 20/39 anonim ***** válasza:
78%

Mivel jobb ő, mint a többi férfi?

Mért nem kell valaki más, akit régebben ismersz?

2023. máj. 6. 06:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!