Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet túlélni egy megcsalást?
Úgy ahogy a többi 1-2-3 milliárd ember.
És csodák csodájára senki nem halt bele...
Elmennek dolgozni vagy iskolába, esznek isznak, sorozatokat néznek, vásárolni mennek kirándulni és élnek....
Engem megcsaltak, egy éven át volt párhuzamosan kapcsolata egy másik lánnyal (5 évet voltunk együtt).
Hogy éltem túl?
Nehezen. DE: a szabadság érzését meg kell szeretni. Az emberek jelentős része fél egyedül lenni, ilyenkor hibáztatja magát, hányinger, mint írtad, stb.
Ez az idő most a gyógyulásod ideje lesz. Csinálj egyedül programokat, olyanokat, amiket mindig is akartál, és eddig nem tetted meg. Járj el szórakozni. Kezdj új hobbit. Olvass, fess, rajzolj, barkácsolj.
Nem, nem könnyű, mert ez olyan, mint a gyász. Valamit elveszít az ember. Viszont nyersz is vele, fejlődsz. Tudom, hogy nehéz meglátni a szépet, de én a megcsalás után jöttem rá, hogy igenis sokat érek, és több van bennem, mint amit ez a sz*rházi elnyomott bennem.
Tessék mozogni. Én anno alig bírtam kikelni az ágyból, tudod mit csináltam? Vannak ilyen cardio táncok a youtubeon, Britney Spearsre és társai. Elkezdtem csinálni, és közben röhögtem, hogy nem tudok rendesen táncolni, de baromi felszabadító volt.
Találd meg önmagad, és ez nem ilyen buddhista meg ilyen felfogás, hanem ezt azért mondom, hogy tiszteld a benned rejlő embert, és tudd, hogy az ember sokkal több mindent kibír, mint gondolná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!