Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan lehet túlélni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túlélni egy megcsalást?

Figyelt kérdés
Borzalmasan vagyok enni nem bírok gyomorgörcsöm van és hányingerem szinte folyamatosan.
2023. máj. 5. 06:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Idővel és a másiktól való teljes elhatárolódással. Ha benne maradsz, kezdődik elölről. A bizalom megszűnése, undor kialakulása végleg betesz egy kapcsolatnak, hiába erőlteti az ember a folytatást. De ezt kevesen ismerik be, mert a mindenáron kell valaki függőségben szenvednek.
2023. máj. 5. 06:35
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Úgy ahogy a többi 1-2-3 milliárd ember.

És csodák csodájára senki nem halt bele...

Elmennek dolgozni vagy iskolába, esznek isznak, sorozatokat néznek, vásárolni mennek kirándulni és élnek....

2023. máj. 5. 06:37
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
#2 na benned pont annyi empátia van, mint jellemzően a megcsalókban. Csak mert nem halsz bele valamibe, attól még patkány dolog ilyen fájdalmat okozni egy másik embernek. Kérdező, csak az idő segít ezen és szüntess meg minden kontaktot vele. Add ki magadból az érzéseket, sírj, gyászolj, dühöngj, ami jól esik. Beszéld ki magadból a barátaidnak, vagy családtagodnak. Sportolj, élvezd az életet, és hamar rájössz, hogy egy ilyen görénynél csak jobbat érdemelsz :)
2023. máj. 5. 06:57
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Egy idő után elfelejted. Bár nem fogsz tudni megbízni jódarabig senkiben. Megbocsátani lehet ( mint embernek), a kapcsolatban bennemaradni nem szabad, mert kikészülsz. Az önbecsülésednek is jót tesz a továbblépés.
2023. máj. 5. 09:47
 5/7 anonim ***** válasza:
83%

Engem megcsaltak, egy éven át volt párhuzamosan kapcsolata egy másik lánnyal (5 évet voltunk együtt).

Hogy éltem túl?

Nehezen. DE: a szabadság érzését meg kell szeretni. Az emberek jelentős része fél egyedül lenni, ilyenkor hibáztatja magát, hányinger, mint írtad, stb.

Ez az idő most a gyógyulásod ideje lesz. Csinálj egyedül programokat, olyanokat, amiket mindig is akartál, és eddig nem tetted meg. Járj el szórakozni. Kezdj új hobbit. Olvass, fess, rajzolj, barkácsolj.

Nem, nem könnyű, mert ez olyan, mint a gyász. Valamit elveszít az ember. Viszont nyersz is vele, fejlődsz. Tudom, hogy nehéz meglátni a szépet, de én a megcsalás után jöttem rá, hogy igenis sokat érek, és több van bennem, mint amit ez a sz*rházi elnyomott bennem.

Tessék mozogni. Én anno alig bírtam kikelni az ágyból, tudod mit csináltam? Vannak ilyen cardio táncok a youtubeon, Britney Spearsre és társai. Elkezdtem csinálni, és közben röhögtem, hogy nem tudok rendesen táncolni, de baromi felszabadító volt.

Találd meg önmagad, és ez nem ilyen buddhista meg ilyen felfogás, hanem ezt azért mondom, hogy tiszteld a benned rejlő embert, és tudd, hogy az ember sokkal több mindent kibír, mint gondolná.

2023. máj. 5. 10:59
 6/7 anonim ***** válasza:
38%
Oxigén, étel, ital. Nem annyira nehéz túlélni, szerintem legalábbis egy medve támadás keményebb.
2023. júl. 9. 14:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Jobban vagy?
2023. júl. 10. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!