Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csalta meg ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalta meg ?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kicsit érdekes a szitu.Van egy bátyám akinek a barátnője és én legjobb barátnők vagyunk.

Tudomásomra jutott ,hogy megcsalta a baratnőmet, megbízott bennem a tesóm és elmondott mindent. Most vacilálok rajta ,hogy mit tegyek rossz érzés ,hogy tudok róla.Nem igazán értem a testvérem miért csinálja ezt.

Azt tudni kell róla ,hogy egyébként nagyon erkölcsös férfi és sosem csalta meg egyik partnerét sem ezidáig. A megcsalást a leges legundorítobb dolognak tartotta és őt sokszor csaltak meg ezért elég féltékeny fajta is. Viszont mikor a barátnőmmel szünetet tartottak megismert egy másik nőt.Azt mondta csak beszélgettek az interneten de közben kibékültek a barátnőmmel. Viszont annyira kíváncsi volt arra a csajra, hogy úgy volt vele na jolvan egyszer találkoznak és annyi. Viszont 1 találkából lett kettő majd három. Harmadszorra lefeküdtek egymással de azt mondta utána elküldte a csajt megmondta neki ,hogy ezt nem tehetik és fejezzék be. 1 hónap múlva a csaj újra felkereste és addig kisértette ,hogy újra találkozott vele és lefeküdtek. Majd újra elküldte letiltotta az interneten is ne tudjon neki írni. Viszont pár hét múlva állítása szerint a csaj felkereste sms-ben mert nehezen engedte el kicsit szerelmes is lett a csaj és próbálta elcsábítani újra ami sikerült is neki mert újra képes volt vele találkozni és szexelni. Bátyám azt mondta másnap beszélt vele ,hogy ez nem mehet így tovább szereti a barátnőjét és vele akar maradni. Úgy tűnt elfogadja a csaj.Eltelt azóta pár hét Most kérdeztem bátyámtól akkor végre végleg vége ennek a kis románcnak? Most azt mondta nem tudja mit csináljon mert megint felkereste a csaj és nem bír neki ellenálni és még egyszer utoljára bele megy de majd élőben nyomatékosítja benne ,hogy ez lesz az utolsó találkozó még egyszer szexelnek és befejezte vele.

Nem értem a bátyámmal mivan. Egyáltalán minek kell utolsó találkozó most ezek után is ? Azt mondja nem érez iránta semmit akkor miért csinálja ? Néha jó lenne megerteni a pasikat . Azt sem tudom mit tegyek bizalmasan elmondott minden részletet mert rajta kaptam és nem tudta letagadni. Ha elmondom a barátnőmnek elárulom a bátyám. Ha nem árulom el akkor lehet ha ez egyszer kiderül elveszítem a legjobb baratnőmet.

2023. máj. 2. 23:43
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Rábeszélném tesómat, hogy mondja meg a barátnőnek a hűtlenséget. Ebből már úgy sem lesz semmi jó.
2023. máj. 5. 04:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!