Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Adott egy 28 éves nő, akivel elkezdtem ismerkedni. Az egyetlen nagyobb gondom csupán annyi, hogy rettentően függ az anyjától és voltaképp lassan kezdek kiábrándulni belőle, hiszen azon kívül, hogy jól csókol, más pozitívumot nem igazán tudok elmondani róla. Beszélgetni nem tudok vele, hiszen vagy róla beszélünk vagy semmiről, mert annyira nem tud semmihez se hozzászólni. Érzelmileg nagyjából olyan, mintha a mésznek a falon beszélnék... És amíg tartott a rózsaszín köd, addig nem vettem észre, mennyire buta. Felmerült köztünk a szex is, legnagyobb döbbenetemre azt mondta, erről az anyját kell megkérdeznem, miszerint lehet-e. Külön költözni nem szeretne, dolgozni se akar elmenni, inkább otthon takarít, de - mivel az anyja is kíméli - ő sem töri magát emiatt.
Viszont miatta hagytam el a korábbi páromat, sajnos megcsaltam vele, mert izgalmas volt bujkálni a munkahelyen és egymást nyalni-falni. Ők kollégák voltak, egymással dolgoztak, nekem pedig megakadt a tekintetem a csajon és hibáztam :( 11 évig együtt voltunk, nem volt rossz a kapcsolatunk. Nem voltunk már szerelmesek, de szerettük egymást, évente egyszer, ha összeszólalkoztunk, de se az anyagiakon, se máson nem volt vita, jó volt vele lenni. Csak azt hittem, szerelmes vagyok a másik lányba és nem tudtam parancsolni magamnak. Semmi nem volt köztünk a csókon kívül, azzal buktunk le, hogy beültünk együtt egy étterembe munka után és ennyi elég volt a szakításhoz... Most mással ismerkedik, volt már azóta két-három randijuk, de még nem tudni, lesz-e belőle valami, én azonban szeretném őt visszakapni. Mit gondoltok, ez a ballépésem még megbocsátható vagy hagyjam rá? Talán neki is jelent valamit az a 11 év még ennek ellenére is és visszajön hozzám. Mit tehetnék?
Aha, itt van a kutya elásva... Kapuzárási pánik és ösztönlény a köbön.
Tudhattam volna!
Majd nem tudom, hogy most fog-e akadni olyan nő, akinek jó leszel, akivel tervezhetsz és még mindig igaza van az exednek (Írj neki levelet lécci és tedd hozzá, hogy egy nő a gyakorin nagyon büszke rá és sok sikert kívánok neki, hogy megtalálja az olyan férfit, aki imádni fogja!), mert megérdemlitek egymást a 28 éves ribizlivel 100%.Az, hogy iszogatsz vele még mindig kapcsolattartás (és nem létezik, hogy az ex ezt elnézné), még mindig arra vársz tudatalatt, hogy meg tudod fektetni, nem az eszéért természetesen. Mellesleg ha belebotlasz is más nőbe azt is megfogod csalni, vagy ő téged, mert neked többet érnek a ringyók(mint egy normális nő, az exed)!
Lehet, hogy az exed először padlón volt, biztosan hatalmas csalódás volt neki amit tettél. Igazából ha neked jól esik írd meg a levelet... Aztán majd eldönti a hölgy, hogy érdekli-e.
Bár jó eséllyel élvezi a szingli/ismerkedős szabad életét. Rájött, hogy egy férfi csupán kolonc a nyakán és egyedül is tud boldogulni az életben ☺️
Nem tudom... Talán már eleinte is feltűnt, éppen csak nem érdekelt különösebben, mert azért nagyon jól néz ki, nyilván ez valamennyire hozzáadott ahhoz, hogy még ennek ellenére is folytattam vele az ismerkedést. Meg hát ott volt az izgalom is, miszerint lebukhatunk, amikor elvonultunk valamerre csókolózni és hát általában folyamatosan ezt csináltuk, nem sokat beszélgettem vele, munkahelyen nem is tudtam volna. Exem abban az esetben hamar levágta volna, hogy van valami, szóval óvatosnak kellett lennem.
Akkor tudtam vele jobban ismerkedni, amikor exem kihajított, lett lakásom és elkezdtünk szabadon találkozgatni. Sok téma nem volt, amit érinthettünk volna, mert ő leginkább (de tényleg úgy értsd, hogy szinte állandóan) magáról mesélt, ami eleinte nem zavart, de 4-5 randi után már kezdett kissé unalmas lenni. Pedig, amikor a tilosban jártunk, fülig bele voltam zúgva, vele terveztem a jövőt, most meg semmi... Akkor azt hittem, exem a rossz, az utóbbi időben már folyamatosan megmondtam neki, min változtasson a külsejében, mindent kritizáltam rajta, azt hiszem, akkor kezdett gyanakodni. Mert szerinte aki 11 év után jön rá, hogy neki mi nem tetszik a másikban, annak szeretője van...
Sikerült beszélnem vele, elkaptam őt munkába menet. Azt mondta, az fájt neki a legjobban, hogy mindig segített nekem, amikor anyagilag vagy érzelmileg gödörbe kerültem, szeretett engem, de én lecseréltem valakire, akit nagyjából egy hónapja ismertem, mert "szerelmes" lettem. És hogy még mi voltunk felháborodva, amikor lebuktunk... Mondtam neki, hogy nem tudtam, hogy ez lesz belőle, nem akartam neki fájdalmat okozni, akkor megkérdezte, hogy ez akkor jutott eszembe, amikor a másik szájában voltam vagy utána? Utána elmagyaráztam neki a szituációt, ahogy elnéztem, jót szórakozott rajta... Azt mondta, hogy most már leszakítottam, szagoljam. Meg hogy ő csak akkor jó, ha nincs jobb. De azt mondta, hogy mindennek ellenére is örül, hogy megismert, mert elsősorban ennek ellenére is sokat kapott ettől a 11 évtől, de közben azt is megtanulta, hogy milyen pasit NE válasszon. Bár, állítása szerint már nem hiszi, hogy bárkivel is szeretne kapcsolatban lenni, mert egyelőre jól érzi magát egyedül. Ismerkedik, de annyira nem gondolja komolyan, aztán meg ki tudja... Meg hogy szerinte érzelmileg valamennyire tönkretettem, mert ezt innentől kezdve minden kapcsolatába vinni fogja, pedig tudja, hogy nem kellene. Szóval, egyelőre senkitől sem akar semmit, de engem kifejezetten megkért arra, hogy innentől kezdve tartsam tőle a két lépés távolságot, mert sokat elárul rólam ez a viszonyosdi, arról hogy mik az értékeim. Oké, a végén beböktem neki, hogy a másik a külsejével legyőzte, de csak azért, mert mérges voltam. Azt mondta, ha annyira nem számítanak számomra a belső értékek, akkor vegyek egy guminőt, bár, ha jobban belegondol, a szeretőm is azon a szinten van, mint egy baba. Őt is csak elő kell rángatni, nincs önálló véleménye, de szerinte én ezt is keresem a nőkben. Hogy csak bólogasson és szépen nézzen ki. Csak azt nem érti, hogy ha szerintem "csúnya", akkor miért álltam vele össze annak idején és hitettem el vele, hogy szeretem. Tényleg szerettem és szeretem a mai napig, de ezt nem hiszi el.
Szóval, nála már tényleg nincs semmi esélyem...
Írtam... Okos nő és van női tartása, azt sem hiszi el, hogy szereted, mert nem is szereted!
Teljes mértékben egyetértek vele!
"Egyszerűen csak hiányzott a szerelem, az a mindent felemésztő, lángoló érzelem és jó volt újra átélni ezt valaki más mellett."
Ez nem szerelem volt kérdező, ezt úgy hívják, hogy fellángolás. Annak, aki ezt nem tapasztalta meg úgy, hogy viszonozza is valaki, annál nagy veszélyeket tartogathat ez az átmeneti érzés. Méghozzá azért, mert néhány hónap alatt (általában 3 hónap) kimúlik. Négy ilyen esetet tudok mondani, kettőt a környezetemből, kettőt pedig a saját életemből, mind egy szálig 3 hónapig tartó lángolások voltak.
Hálát adok a sorsnak, hogy én megélhettem ezt kétszer is, mert még egyszer eszemben se lesz összekeverni a szerelem érzésével, sőt úgy érzem, hogy én már nem is tudnék még egy ilyenbe beleesni, mert a tudatom már átlát a szitán.
Ezzel az esettel te is örökre megtanultad a leckét, sajnos pont a lehető legrosszabb formában.
"szerettük egymást""
"megcsaltam vele, mert izgalmas volt bujkálni a munkahelyen és egymást nyalni-falni"
Ez nem szeretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!