Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről?
Adott egy 28 éves nő, akivel elkezdtem ismerkedni. Az egyetlen nagyobb gondom csupán annyi, hogy rettentően függ az anyjától és voltaképp lassan kezdek kiábrándulni belőle, hiszen azon kívül, hogy jól csókol, más pozitívumot nem igazán tudok elmondani róla. Beszélgetni nem tudok vele, hiszen vagy róla beszélünk vagy semmiről, mert annyira nem tud semmihez se hozzászólni. Érzelmileg nagyjából olyan, mintha a mésznek a falon beszélnék... És amíg tartott a rózsaszín köd, addig nem vettem észre, mennyire buta. Felmerült köztünk a szex is, legnagyobb döbbenetemre azt mondta, erről az anyját kell megkérdeznem, miszerint lehet-e. Külön költözni nem szeretne, dolgozni se akar elmenni, inkább otthon takarít, de - mivel az anyja is kíméli - ő sem töri magát emiatt.
Viszont miatta hagytam el a korábbi páromat, sajnos megcsaltam vele, mert izgalmas volt bujkálni a munkahelyen és egymást nyalni-falni. Ők kollégák voltak, egymással dolgoztak, nekem pedig megakadt a tekintetem a csajon és hibáztam :( 11 évig együtt voltunk, nem volt rossz a kapcsolatunk. Nem voltunk már szerelmesek, de szerettük egymást, évente egyszer, ha összeszólalkoztunk, de se az anyagiakon, se máson nem volt vita, jó volt vele lenni. Csak azt hittem, szerelmes vagyok a másik lányba és nem tudtam parancsolni magamnak. Semmi nem volt köztünk a csókon kívül, azzal buktunk le, hogy beültünk együtt egy étterembe munka után és ennyi elég volt a szakításhoz... Most mással ismerkedik, volt már azóta két-három randijuk, de még nem tudni, lesz-e belőle valami, én azonban szeretném őt visszakapni. Mit gondoltok, ez a ballépésem még megbocsátható vagy hagyjam rá? Talán neki is jelent valamit az a 11 év még ennek ellenére is és visszajön hozzám. Mit tehetnék?
Ismét egy férfi példány, aki miatt arra gondolok, bár leszbikusnak születtem volna.
Ha az exednek van egy kis esze, úgysem fogad vissza.
Ez a szoveg valami kegyetlen hogy: “Talán neki is jelent valamit az a 11 év még ennek ellenére is”
Neked mit jelentett a 11 ev amikor megcsaltad? Ugye semmit.
Írj levelet nyugodtan, de remélem nem fogad vissza. Egyébként ha te nem szereted igazán mélyen és őszintén mint ahogyan a viselkedésed sugallja, hogy képes voltál holmi "szerelemért" - valójában a farkad irányított - eldobni egy értékes kapcsolatot, sőt megcsalni, átvágni - még a kellő tisztelet se adtad meg neki, mert gyáva féreg vagy, most mit érnél el azzal, hogy újabb esélyt adna arra, hogy ismét belérúgj, ha megint akad olyan nő, akire a farkad feláll és az ész megáll esete állna fel? Te nem azért "akarod" az exet, mert szereted, hanem, mert a másik nőt nem tudtad megrakni, mert igazából nem kellettél és persze azért, mert hiányzik az, hogy az ex, mint biztonsági pont már nem létezik.
Önző és nyomorult gerinctelen csúszómászó vagy, semmi más. Tehát tégy neki szívességet, hagyd őt békén!
Nem hiszem, hogy azzal az alakkal, akivel jelenleg ismerkedik, sokkal jobban járna. Mármint, megcsaltam, de van, aki ad még egy esélyt ez esetben is. Nem egy olyan kapcsolatot láttam már, ahol az egyik fél félrelépett, majd újrakezdték és működött nekik.
Oké, felállt a farkam, de itt nem a biztonságról van szó. Nyilván még nem voltál benne ilyen helyzetben és remélem, soha nem is leszel. Ráadásul, akkoriban lelkileg egy elég mély gödörben voltam, amiről még ő sem tudott és pont akkor jött ez a másik csaj. Később ezt elmondtam neki, de ő akkor lerázott azzal, hogy akkor az a megoldás, hogy engem is tönkreteszel érzelmileg? ... Nem tettem tönkre, látszólag nincs semmi gondja mostanában. Jó, nem beszélünk egymással, de olyan, mint ha mi sem történt volna. Ezek szerint őt nem viselte meg annyira a dolog, mint eleinte előadta :'(
Igaza volt 100%, azért, hogy nem voltál toppon őt is lehúztad. Tudod attól, hogy nem voltál lelkileg rendben, attól még nem kellett volna megcsalni, hanem inkább tudatni vele, hogy valami nem okés veled kapcsolatban!!!
Egyébként de, az a bajod, hogy nincs senkid, akit meghúzhatsz és aki kiszolgál, ráadásul még a férfiegó is szerepet játszik, lol.
Óriási egoista, semmirekellő pöcs vagy.
És ami különben a legéslehrosszabb, leggusztustalannabb ebben az egészben, hogy még mindig ismerkedsz a 28 éves nővel!!!
Még mindig arra vársz, hogy ugyan ad-e zöld utat a nemiszervébe!
Nem vetettél még mindig véget a "románcnak", még mindig két vasat akarnál tartani a tűzben, ha lehetne!!!
Te írod, hogy szereted az exed? Nem, te csak önmagad szereted és himbilimbid!
Egyelőre egyedül vagyok, igazság szerint már nem akarok tőle semmit sem, leginkább csak beülünk valamerre iszogatni. Nekem olyan nő nem kell, aki ennyire az anyjára hagyatkozik mindenben, nem hajlandó se dolgozni, se külön költözni. Szóval, ezzel a csajjal nem lesz semmi, az tény és való. Ráadásul, ha úgy belement ebbe a dologba, hogy az exem mellett dolgozott közvetlenül, tudta, hogy együtt vagyok vele és utána még hetekig képes volt mosolyogva beszélgetni vele, holott már rég tartott a viszonyunk, mi a garancia arra, hogy engem nem fog megcsalni? Exem szerint tökéletesen passzolunk, elmondása szerint nem kíván nekünk semmi rosszat sem, csak mi is tapasztaljuk meg azt, amit neki kellett átélnie azzal, hogy ez megtörtént. De előtte azért legyünk mérhetetlenül boldogok, mert onnan lehet nagyot esni...
És igen, szeretem, sose csaltam meg a 11 év alatt, csak jött ez a csaj és nekem imponált, hogy ekkora korkülönbség ellenére is tetszem neki... (Én 44 vagyok, az exem 35, a csaj 28).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!