Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy férfi válni akar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi válni akar, semmi nem tartja vissza, még a család sem?

Figyelt kérdés

Még a covid első időszaka alatt lett szorosabb a kapcsolatunk, szóval nem épp friss a sztori…

Viszonylag hamar elkezdte mondani, hogy miattam elválna azonnal, de az elején ezt egy kalandnak fogtam fel, volt egy kis izgalom az unalmas online oktatás közepén. Azt is mondtam neki, hogy maga miatt tegyen pontot a házassága végére, ne miattam. Egy idő után azért már én is szerettem volna “rendesen” vele lenni, nem csak titokban.

Viszont ha szóba jött a válás, mindig volt valami baj… Most a nagyobbik gyereke érettségizik, nem akarja ezt rájuk zúdítani. Most karácsony van, nem teszi tönkre a gyerekeknek az ünnepet. Most a kisebb nyelvvizsgázik, utána a nagynak lesznek vizsgái. Majd ő van elhavazva a munkával, nem tud még ügyvédhez is járkálni, egyezkedni a feleségével, meg fogjam fel, hogy itt nem 2-3 millió forintról van szó, hanem sokkal többször, ehhez kell egy terv, nem úgy megy, hogy gondol egyet és ő elválik (fura, az elején még így ment volna). Szóval ez megy már 3. éve, de közben ha én lezárnám, visszaránt.

Pl. mikor Erasmuson voltam előző félévben, 3-4 hetente kijött hozzám, utaztunk többször is, az nagyon jó időszakunk volt.

De közben ott van az, hogy tesz valamit, amitől oda, meg vissza vagyok, utána olyan történik, ami lelomboz teljesen… Ilyen volt a nyaraló, mikor tavaly elvitt egy telekre a Balatonnál, hogy miattam vette meg, építkezni szeretne és az lehetne a közös helyünk és mennyire boldogok lehetünk majd ott, tiszta lappal mind ketten. Aztán látom ősszel, hogy a felesége rakja fel a Facebookra onnan a képeket, hogy “új szerelemproject”. Vagy mikor koncertjegyeket vett nekünk, majd mehettem a legjobb barátnőmmel helyette, mert hogy ő éppen nem tud elszabadulni otthonról 3 napra…

Ha lezárnám, szakítanék végleg, ki van borulva, naponta küldi a virágcsokrokat, meg ajándékokat, könyörög, sír, ígérget, hogy megváltozik, elválik, minden jobb lesz. Mondtam neki nemrég, hogy valószínűleg az MSc-t külföldön csinálom, erre kiborult, hogy ezt én hogy gondolom, ő 40x évesen nem távkapcsolatra vágyik, meg hogy havonta egyszer lásson. Mondtam, hogy itt van a felesége, őt láthatja minden nap, ezen még jobban kiborult, hogy én ezzel őt zsarolni akarom csak... Pedig nem, tényleg azt érzem, hogy jót tenne egy kis levegőváltozás, főleg ennyi minden után. De közben az is bennem van, hogy ha elköltözöm, úgy tényleg vége lenne valószínűleg közöttünk.

Beszélgettem erről egy közeli barátunkkal, ő tavaly vált el, 3 gyerekük van a volt feleségével. Azt mondta, hogy higgyem el, aki válni akar, az el fog válni, mindegy, hogy hány gyerek van, mennyi idősek, éppen hol tartanak az életben. Igen, vannak nem megfelelő időpontok, ez tény és való, de ha több, mint 3 év után sem lép valaki, az nem is fog soha.

Szerintetek? Ti meddig várnátok a helyemben? Vagy mit tennétek ezzel a helyzettel?

2023. ápr. 30. 11:41
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%

3 évet elvesztegettél az életedből. 3 csodás, egyetemi évet.

Ha most nem lépsz (Msc külföldön nagyon jó ötlet) akkor további évek mennek a kukába. Láthatóan gyenge vagy ahhoz, hogy lezárd. Visszahúz? Ha valaki szakítani akar, azt nem lehet visszahúzni.

Menj ki valahova tanulni, azt se mondd meg neki, hogy hova. Új telefonszám, új lehetőségek. És soha többet ne kezdj házas emberrel.

2023. ápr. 30. 13:19
 22/40 anonim ***** válasza:
35%
Kamuzik, az én férjem anno lépett, pedig még csak 7 éves volt a gyerek. Szerelmes lett belém, én meg mondtam, h ha nem dönt, én nem várok. Elvaltak, nyilván éveket szívünk mert az exnej, mindenkit ellenünk hangolt, de ennek már 12 éve, és azóta mindenki elfogadta, hogy mi együtt vagyunk. Fejezd be ezzel az emberrel, lehet szeret téged, de a vagyonát jobban.
2023. ápr. 30. 13:42
 23/40 anonim ***** válasza:
100%
Én egy otvenen feluli no vagyok, aki valamikor "jart ebben a cipoben". Jo lett volna akkor olyan vilagosan latni a helyzetet, mint ahogyan most latom visszamenolegesen. Az erzelmeim befolyasa alatt nem tudtam akkor racionalisan gondolkodni, ami teljesen termeszetes. A velemenyem szerint minden eddigi hozzaszolas nagy valószinuseggel rengeteg igazsagot tartalmaz, meg ha tele van talalgatasokkal is. Amennyiben reszedrol mar elmultak volna az erzelmek, vagy amikor majd elmulnak, akkor latod meg igazan, hogy mekkora baromsagot csinaltal az idoddel. Egy ideig poennak elmegy, de ez mar tul hosszu ido szorakozasnak, es a leirt feltetelek mellett nagyon nem eri meg majd neked hosszu tavon. A szerelem az hatalmas erzes, van, amikor mindent elsopor. De sajnos megis tud maga utan sok szemetet (rengeteg fajdalmat es bosszusagot) hatra hagyni. Es mire eszbe kapsz, elteltek az eveid, es marad neked egy csomo gond ezzel a hozzad kepest oregedo pasival. Csinald csak a mesterkepzesedet kulfoldon, ismerkedj meg kint valakivel, akivel boldog lehetsz. Hagyd ezt a ketgyerekes negyvenplusszos embert maskeppen boldogulni. Most meg sok minden van szamodra, ami annyira szep es vonzo ebben a kapcsolatban. De ne tedd tonkre az eletedet ugy, hogy sajnos itt mar elore lathato, h ez a kapcsolat nem vezet jora, ez nem egy zsakbamacska. Amikor kijozanodsz, az nagyon fajdalmas lehet majd neked. Fajdalmasabb, mint amit most erzel, meg mint amikor elhagyod, ha lesz ra erod.(Szerintem legyen.) Sokat tudnek meselni, rengeteg ellenervem is lenne, amiket nem irok le. Annak ellenere, hogy minden egyes kapcsolat mas, vannak oriasi hasonlosagok es szabalyszerusegek is bennuk. En mar most teljesen biztos vagyok benne, hogy nem a megfelelo vágányon jársz. Fiatal vagy, ne ragadj le itt, menj tovabb es valogass a lehetosegeid kozott!!! Sokkal jobbat erdemelsz, es meg is fogod talalni, ha nem maradsz ebben benne. Es az a nagyszeru, hogy ezeket a hozzaszolasokat evek mulva is lesz lehetoseged elolvasni, es majd meglatod, h mennyire igazunk volt. Nagyon csodalkoznek, ha nem lenne. Ez a kapcsolat teljesen vilagosan nem rolatok szol, ez a ferfirol szol, az o erdekeit szolgalja.
2023. ápr. 30. 14:49
 24/40 anonim ***** válasza:
0%
Lepontoztak mert nekem elvalt a férjem 😀vicc
2023. ápr. 30. 15:35
 25/40 anonim ***** válasza:
65%
24# Lepontoztak, mert nőként annyira gerinctelen vagy, hogy képes voltál egy 7 éves gyerek apjának elcsavarni a fejét. Gratulálok. Megérdemlitek egymást valóban.
2023. ápr. 30. 16:20
 26/40 anonim ***** válasza:
96%
Nem fog elválni, ha el is válna, hidd el, akkor se szeretne családot alapítani veled, ha esetleg te ilyeneken gondolkozol. Neki egy fiatal, kötetlen nő kell, akivel újraélheti a fiatalkori érzéseit.
2023. ápr. 30. 16:58
 27/40 anonim ***** válasza:
40%

"4# Lepontoztak, mert nőként annyira gerinctelen vagy, hogy képes voltál egy 7 éves gyerek apjának elcsavarni a fejét. Gratulálok"

Jujj! csak azét lehet elcsavarni, aki egy hímribi. Vagy tényleg szerelmes lesz.

2023. ápr. 30. 18:47
 28/40 anonim ***** válasza:
100%
És kérdező mi lenne a célod? csak mert családot gondolom nem egy apád korabeli pasival akarsz alapítani? Ébredj már fel!
2023. ápr. 30. 18:48
 29/40 anonim ***** válasza:
43%

Nem leszek nepszeru, de leirom az en tortenetemet. 3,5 eve ismerkedtunk meg, nemreg hazasodtunk ossze. A ferjemnek akkor felesege volt, 5 eves volt a kisfiuk, es en is parkapcsolatban eltem. Mondjuk en szereto nem voltam, koztunk egy csok csattant el (honapokig tarto beszelgetesek utan) es egy honappal kesobb elkoltozott az exetol (en par nappal kesobb az en exemtol), de 2 het utan rolam mar tudott a volt feleseg. Nalunk nem voltak igergetesek, hazudozasok, zsarolasok.

Ha ez az uriember valoban szeretne teged, mar regen lepett volna, plane ennyi ido alatt. Minden mas csak kifogas.

2023. ápr. 30. 19:29
 30/40 anonim ***** válasza:
32%
El csavarni nem lehet senki fejét, tudod a jó kapcsolatból senki sem menekül. 😂 Buta no vagy, és nem ért célba a rosszindulatu kommented mivel az idő minket igazol. Én meg nem láttam olyat, hogy valaki szerelmes és el csavarja a fejet😂👀Na puszi, és ne légy ilyen keserű, nehogy elcsavarjak a te férjed fejét is Ha már meg nem tettek, és ezért vagy ilyen kis keserű.
2023. ápr. 30. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!