Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha egy férfi válni akar,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi válni akar, semmi nem tartja vissza, még a család sem?

Figyelt kérdés

Még a covid első időszaka alatt lett szorosabb a kapcsolatunk, szóval nem épp friss a sztori…

Viszonylag hamar elkezdte mondani, hogy miattam elválna azonnal, de az elején ezt egy kalandnak fogtam fel, volt egy kis izgalom az unalmas online oktatás közepén. Azt is mondtam neki, hogy maga miatt tegyen pontot a házassága végére, ne miattam. Egy idő után azért már én is szerettem volna “rendesen” vele lenni, nem csak titokban.

Viszont ha szóba jött a válás, mindig volt valami baj… Most a nagyobbik gyereke érettségizik, nem akarja ezt rájuk zúdítani. Most karácsony van, nem teszi tönkre a gyerekeknek az ünnepet. Most a kisebb nyelvvizsgázik, utána a nagynak lesznek vizsgái. Majd ő van elhavazva a munkával, nem tud még ügyvédhez is járkálni, egyezkedni a feleségével, meg fogjam fel, hogy itt nem 2-3 millió forintról van szó, hanem sokkal többször, ehhez kell egy terv, nem úgy megy, hogy gondol egyet és ő elválik (fura, az elején még így ment volna). Szóval ez megy már 3. éve, de közben ha én lezárnám, visszaránt.

Pl. mikor Erasmuson voltam előző félévben, 3-4 hetente kijött hozzám, utaztunk többször is, az nagyon jó időszakunk volt.

De közben ott van az, hogy tesz valamit, amitől oda, meg vissza vagyok, utána olyan történik, ami lelomboz teljesen… Ilyen volt a nyaraló, mikor tavaly elvitt egy telekre a Balatonnál, hogy miattam vette meg, építkezni szeretne és az lehetne a közös helyünk és mennyire boldogok lehetünk majd ott, tiszta lappal mind ketten. Aztán látom ősszel, hogy a felesége rakja fel a Facebookra onnan a képeket, hogy “új szerelemproject”. Vagy mikor koncertjegyeket vett nekünk, majd mehettem a legjobb barátnőmmel helyette, mert hogy ő éppen nem tud elszabadulni otthonról 3 napra…

Ha lezárnám, szakítanék végleg, ki van borulva, naponta küldi a virágcsokrokat, meg ajándékokat, könyörög, sír, ígérget, hogy megváltozik, elválik, minden jobb lesz. Mondtam neki nemrég, hogy valószínűleg az MSc-t külföldön csinálom, erre kiborult, hogy ezt én hogy gondolom, ő 40x évesen nem távkapcsolatra vágyik, meg hogy havonta egyszer lásson. Mondtam, hogy itt van a felesége, őt láthatja minden nap, ezen még jobban kiborult, hogy én ezzel őt zsarolni akarom csak... Pedig nem, tényleg azt érzem, hogy jót tenne egy kis levegőváltozás, főleg ennyi minden után. De közben az is bennem van, hogy ha elköltözöm, úgy tényleg vége lenne valószínűleg közöttünk.

Beszélgettem erről egy közeli barátunkkal, ő tavaly vált el, 3 gyerekük van a volt feleségével. Azt mondta, hogy higgyem el, aki válni akar, az el fog válni, mindegy, hogy hány gyerek van, mennyi idősek, éppen hol tartanak az életben. Igen, vannak nem megfelelő időpontok, ez tény és való, de ha több, mint 3 év után sem lép valaki, az nem is fog soha.

Szerintetek? Ti meddig várnátok a helyemben? Vagy mit tennétek ezzel a helyzettel?

2023. ápr. 30. 11:41
1 2 3 4
 11/40 Mathus ***** válasza:
100%

Csináld azt amit anyu, a szexmegvonást. Rögtön tipli lenne.

Amúgy én sem értem, mert pénze volna bőven, ha CSAK a szex hiányozna, azt megoldaná. Neked is van időd meg pénzed. A fele vagyont nem fogja otthagyni a feleségének. Azt várja, hogy megnőjenek a gyerekek és leléphessen. De hogy akkor is (3-4 év múlva) te leszel-e a "befutó", az erősen véleményes.

2023. ápr. 30. 12:10
 12/40 anonim ***** válasza:
100%

" mikor tavaly elvitt egy telekre a Balatonnál, hogy miattam vette meg, építkezni szeretne és az lehetne a közös helyünk é"

Házas! A nyaraló részben a feleségéé. Nyilván közös döntés alapján vették, csak neked beadta és te meg is etted ezt a szirupos hazugságot.

2023. ápr. 30. 12:11
 13/40 anonim ***** válasza:
100%

Le fogsz késni a saját családodról miatta.

A saját bőrömön tanultam meg, hogy egy szerelmes férfinek semmi se szent, a családja se.

Olyan szépen beszélt a feleségéről, a gyerekeiről...Bizonytalanok voltunk mindketten, azt éreztem, ebbe nem kéne belerondítanom. De szerelmes voltam őrületesen. Nem feküdtünk le soha. Eljátszott a gondolattal, időnként elővett a fiókból, aztán amikor benne lettem volna, azonnal meggondolta magát valamilyen erkölcsi megfontolásból.

Kénytelen voltam tiltani őt, de megszerezte a telefonszámomat évekkel később.

Addigra elvált, mert szerelmes lett úgy, ahogy soha senkibe, na nem belém, de szokás szerint kihúzta a fiókot. Én meg visszacsuktam.

2023. ápr. 30. 12:12
 14/40 A kérdező kommentje:
A kisebb gyereke tavaly érettségizett, majd költözött el otthonról. Oké, egyetemisták, de bőven nem kicsik már, akik ne fognák fel, mit jelent egy válás...
2023. ápr. 30. 12:12
 15/40 anonim ***** válasza:
94%

" Mondtam neki nemrég, hogy valószínűleg az MSc-t külföldön csinálom, erre kiborult, hogy ezt én hogy gondolom, ő 40x évesen nem távkapcsolatra vágyik, "

Hogy mi a fsz? Házas és bele akar pofázni az életedbe? Mire vágyik? Ott a felesége!

Ne vesztegess több időt erre a pasira. SOha nem fog elválni, egy önző, csak magára gondoló alak. AMúgy neked komolyan egy ilyen pasi kellene? veled is ugyanezt csinálná.

Kitalálom. Amellett, hogy el fog válni, azt is mondta ugye, hogy elhidegült a házassága és e nejével már nem is dug. :D

2023. ápr. 30. 12:14
 16/40 anonim ***** válasza:
100%

Nőként mondom: ha eljutok oda valakivel, hogy le akarom zárni vele a kapcsolatot, akkor én azt a kapcsolatot fejben már lezártam és kurvára nem érdekel semmi azon a ponton.

Mire eljutok a szakításig, általában van mögöttem több hónap, akár egy teljes év, amit feltettem arra, hogy megjavítsam azt a kapcsolatot. Szóltam ezerszer azalatt az idő alatt, ott voltam teljes emberként nyitottan minden megoldásra, hogy megmentsük.

Ha már én is azt mondom, hogy vége, akkor ott már kár pedálozni. Addig kellett volna, amíg ott voltam. De ugye a legtöbben ezt leszarják.

2023. ápr. 30. 12:21
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

#11:

"Azt várja, hogy megnőjenek a gyerekek és leléphessen."

Ez az egyik legnagyobb hazugság amit a saját bőrömön tapasztaltam!

Én megvártam amíg felnőttek lesznek a "gyerekek" (hosszú évekig tartott), és az illető akkor sem vált el!

Folyamatosan kitalál mindig valamilyen kifogást.

Az ilyen férfiak sérültek pszichésen. Nem képesek normális elköteleződésre sem a feleségükkel, sem a szeretővel, sem a többi nővel. Ugyanis a szeretőket is lecserélik bizonyos időnként, mert egy szerető is ha igazán szereti a férfit, nem vár rá örökké, vele szeretne lenni, és ennek hangot is ad előbb vagy utóbb.

És olyankor ha nem válik el a pasas a szerető kérésére, akkor kénytelen új szerető után nézni. Az ilyenek így élnek addig amíg a feleség hagyja, és amíg nekik áll a cerkájuk. Ha már nem áll, akkor befejezi a szeretőzést és megöregszik a balek felesége mellett.

2023. ápr. 30. 12:23
 18/40 Mathus ***** válasza:
0%
#17: erre megoldás a FWB, de azt meg az ilyen, mint a fenti domináns tipusok nem vállalják be.
2023. ápr. 30. 12:35
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit becsüld már magad többre. Tedd helyre az önbizalmad, és lépj ki. Nyilvánvalóan nem akar válni, kényelmes neki a helyzet.
2023. ápr. 30. 12:35
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de tényleg becsüld magad többre, mint hogy évekig egy jóval idősebb pasi szeretője légy.
2023. ápr. 30. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!