Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha már ígyis úgyis válok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már ígyis úgyis válok, kezdjék ki az ügyvéd haverjával?

Figyelt kérdés

17 évvel idősebb a férjem, milliomos.

6 éve vagyunk házasok van egy közös 5 éves gyerekünk.

Házassági szerződést kötött velem,így nem követelhetek semmit.

6 hónappal ezelőtt, én akartam válni beküldött az ügyvéd haverjához, hogy írjam alá a közös megegyezéssel a válást. Nem ismertem a haverját, csak akkor láttam életemben először, mivel sosem ülhettem le a férfi barátaival egy társaságában.

6 hónappal ezelőtt, amikor bementem az ügyvéd irojában és elsőre megláttam egy jóképű fiatal helyes férfit láttam... és ő is elég komolyan végig nézett rajtam. Én aláírtam a válási papírokat akkor, de férjem nem, mert nem akart elválni. Most 6 hónap múlva a férjem akart elválni, én megmondom őszintén most nem akartam elválni a férjemtől mert kezdett jó irányba változni, ennek ellenére veszkedett velem a férjem, hogy takarodjak be az ügyvédhez és megint írjam alá azt a válási papírt, amit 6 hónappal ezelőtt.

Bementem az ügyvéd irodában, a titkárnő a nevemet kérdezte, amint megtudta kijött hozzá, egyből átvitt egy másik iroda részlegbe barátságos volt velem, és azt kérte annak ellenére, hogy férjem ügyvédje szeretné ha nem egy ellenségként tekintenék rá, mivel házassági szerződés van, nem követelhetek semmit. Én nem írtam alá a válási papírokat. Sokat beszélgetett velem, tudja mi miatt romlott el házasságunk, megjegyzte többször, hogy szép nőnek tart.... Még az nap este a férjemmel nagyon csúnyán összevesztünk, és hajnalban elment otthonról, elhagyta várost is, és hajnalban követelte tőlem, hogy küldjem át a házassági szerződést az ügyvédnek, mert azt én kértem ki jegyzőtől még az nap.

Igaz, így én írtam rá hajnalban az ügyvédre átküldtem házasság szerződést neki.

Ő hajnalban felhívott megkérdezte rá érek e, az a lényeg kb 2 óra,40 percet beszélt velem telefonon, de nem a válásról, mint ügyvéd csak, hogy mint ember megért és szeretne a barátom lenni stb stb...

Biztos, hogy tetszem az ügyvédnek és ő is nekem különben miért beszélt volna velem olyan sokáig???

Az ügyvéd tudja, hogy a házas életünk romokban hever, így én arra gondoltam, hogy még mielőtt visszajön a férjem a városba, valahogy lefekszem az ügyvéd haverjával, bosszúból :()))) ?

2023. ápr. 29. 02:10
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ha nem tetsznék neki, nem beszélt volna velem hajnalban annyit telefonon, legalábbis én 10 percnél tovább senkivel nem beszélek tovább, ..... de ez esetben kivétel
2023. ápr. 29. 08:51
 12/15 A kérdező kommentje:
6 év alatt voltam olyan okos, hogy lett vállalkozásom nem kell 8 árát dolgozni 😁 Jaaa és válás után a nők jobban adnak magukra, nem leszek csúnya xdddddddd
2023. ápr. 29. 08:53
 13/15 A kérdező kommentje:
Válási papírokat igen alá lehet írni mert ha közös megegyezéssel válunk és mindenben megtudtunk egyezni, és mindketten válni akarunk akkor ezeket papírokat alá kell írni xdxdxd de ne jogi része még az anyagi helyeztem legyen már a téma könyörgöm....
2023. ápr. 29. 08:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Igazi aranyáso goldigger vagy. Csak 6 evet kellett kibirnod egy ven fasszal hogy anyagi joletbe elj. Komolyan kuldd mar at hozzam is a vén csávot, ha mar elvalsz, ugyse kell..
2023. ápr. 29. 10:01
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
13# az pont nem közös megegyezés, ha a gyerekkel kapcsolatos dolgokra nem tértek ki benne, pl a gyerektartás összegére, ilyet egy bíróságra sem lehet beadni. Amúgy meg nyilván egy ügyvédnek sem lesz szimpatikus egy tanulatlan, helyesen írni sem tudó anyuka, meg egy gazdag férfi sem fogja semmilyen ügyét egy fiatal, kezdő ügyvédre bízni. Olyan vállalkozás sincs, ami magától működik úgy, hogy nem dolgozol benne. Ennél jobb sztorikat még egy béna szappanoperában is ki tudnak találni.
2023. ápr. 29. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!