Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha már ígyis úgyis válok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már ígyis úgyis válok, kezdjék ki az ügyvéd haverjával?

Figyelt kérdés

17 évvel idősebb a férjem, milliomos.

6 éve vagyunk házasok van egy közös 5 éves gyerekünk.

Házassági szerződést kötött velem,így nem követelhetek semmit.

6 hónappal ezelőtt, én akartam válni beküldött az ügyvéd haverjához, hogy írjam alá a közös megegyezéssel a válást. Nem ismertem a haverját, csak akkor láttam életemben először, mivel sosem ülhettem le a férfi barátaival egy társaságában.

6 hónappal ezelőtt, amikor bementem az ügyvéd irojában és elsőre megláttam egy jóképű fiatal helyes férfit láttam... és ő is elég komolyan végig nézett rajtam. Én aláírtam a válási papírokat akkor, de férjem nem, mert nem akart elválni. Most 6 hónap múlva a férjem akart elválni, én megmondom őszintén most nem akartam elválni a férjemtől mert kezdett jó irányba változni, ennek ellenére veszkedett velem a férjem, hogy takarodjak be az ügyvédhez és megint írjam alá azt a válási papírt, amit 6 hónappal ezelőtt.

Bementem az ügyvéd irodában, a titkárnő a nevemet kérdezte, amint megtudta kijött hozzá, egyből átvitt egy másik iroda részlegbe barátságos volt velem, és azt kérte annak ellenére, hogy férjem ügyvédje szeretné ha nem egy ellenségként tekintenék rá, mivel házassági szerződés van, nem követelhetek semmit. Én nem írtam alá a válási papírokat. Sokat beszélgetett velem, tudja mi miatt romlott el házasságunk, megjegyzte többször, hogy szép nőnek tart.... Még az nap este a férjemmel nagyon csúnyán összevesztünk, és hajnalban elment otthonról, elhagyta várost is, és hajnalban követelte tőlem, hogy küldjem át a házassági szerződést az ügyvédnek, mert azt én kértem ki jegyzőtől még az nap.

Igaz, így én írtam rá hajnalban az ügyvédre átküldtem házasság szerződést neki.

Ő hajnalban felhívott megkérdezte rá érek e, az a lényeg kb 2 óra,40 percet beszélt velem telefonon, de nem a válásról, mint ügyvéd csak, hogy mint ember megért és szeretne a barátom lenni stb stb...

Biztos, hogy tetszem az ügyvédnek és ő is nekem különben miért beszélt volna velem olyan sokáig???

Az ügyvéd tudja, hogy a házas életünk romokban hever, így én arra gondoltam, hogy még mielőtt visszajön a férjem a városba, valahogy lefekszem az ügyvéd haverjával, bosszúból :()))) ?

2023. ápr. 29. 02:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja, csináld azt.😄
2023. ápr. 29. 05:15
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, feküdjél alá. Attól viszont továbbra sem lesz semmid. 🤷‍♀️
2023. ápr. 29. 05:31
 3/15 anonim ***** válasza:
42%
Csak dugni akar. Amugy meg a ferjed penze neljul hamar elcsunyulsz es nem leszel tobb mint egy atlag kisgyerekes no. Napi 8 ora melo kiegeti a szemed, tonkreteszi a kormid, stressz. A fogorvost fizetni nem tudod, egy ev es besargulnak a fogaid. Egy retinol szerum is mar 20. ezer, a havi atlagfizu pedig netto 300.000 ft. En a helyedben nem az ugyveddel kavarnek, hanem visszakonyorognem magam a ferjhez es probalnek vm vallalkozast felhuzni a szabadidomben, kepezni magam)
2023. ápr. 29. 05:53
 4/15 anonim ***** válasza:
22%

Ennél jobban úgyse fogtok válni. Egyébként én várnék, amíg minimum szétköltözünk. Nehogy a vége az legyen, hogy az ügyvéd haver csak a férjed kérésére tesztel. Neki amúgy van valakije?

De ha kölcsönös a szimpátia, akkor ne bosszúszexre használd, hanem válás után jöjjetek össze. Elég bosszú lesz a volt férjednek, hogy ő mutatta be neked az új párod. 😜

2023. ápr. 29. 06:40
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Aha, nyilván valid sztori. Semmiféle válási papír nincs, amit alá kellene írni vagy íratni valakivel a válóper elött, azt meg házassági szerzödésben sem lehet kikötni, hogy a közös gyermekre ne követelhess semmit, pl gyerektartás, az a szerzödés, ami ellentmond a jogszabályoknak, az semmis, ilyet jogász sem készít.
2023. ápr. 29. 06:42
 6/15 anonim ***** válasza:
59%
Nagy bosszú, hogy ribi vagy. Tényleg. Eszem megáll. XD
2023. ápr. 29. 06:56
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Tegnap még a nőgyógyásszal kavartál, mozgalmas életed van (ja nem, csak egy nőket lejárató kérdéseket gyártó fiúcska vagy)
2023. ápr. 29. 07:22
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen persze... 😑Ennél azért jobbat találj ki. Ez is elég gyengére sikerült.
2023. ápr. 29. 08:16
 9/15 A kérdező kommentje:

Gyerektartást kérhetek de összeget nem írtunk bele a válási papíroka, mivel tudom, hogy segíteni fog minket. Abban maradtunk a férjemmel mindig küld pénzt amennyire szükség van, de nem ez a lényeg.

Nem kitalált story..... hanem igaz és ezen nem is akarok vitázni aki elhiszi el, aki nem, az nem......

2023. ápr. 29. 08:45
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

#9-es te ennyire ráérsz? Komolyan? Az összes lecke kész? Szobád kitakarítva? Kutya macska ellátva?

Tényleg azt gondolod hogy a 14-16 éves korosztályon kívül ezeket a kitalált történeteid amiket egymás után raksz ki elhiszi valaki?! 😅

2023. ápr. 29. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!