Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam az orvosommal?..
Párkapcsolatban élek, és problémák miatt nőgyógyászhoz kezdtem járni. Akit egyébként régebbről ismerek. Már az elején is kedves volt, néha túl kellemes is volt ahogy hozzámért, azt hittem képzelődöm, de tetszett, de mikor az utolsó alkalom volt nála hatalmasat s.xeltünk, jobb volt mint eddig bármikor..Most hatalmas bűntudatom van, nem tudok a párom szemébe nézni. Mondjam el neki? Mostanában nem igazán figyelt rám, nem csak én vagyok a hibás ebben.
32N
Én azért nagyon kíváncsi lennék, hogy mi a franc tud izgató lenni a nőgyógyászaton :DD
Annyira libidóhervasztó, frusztráló az egész, hogy nem véletlenül kell sok nőnek (köztük nekem is), hogy legalább az évi egy rákszűrésre menjünk el.
Amikor pedig "hozzám ér" a nőgyógyász a fehér kesztyűben az valóban hozhat összerezzenést. Mert baszki félek! előre félek a kacsa jéghidegségétől és a fájdalomtól. Nem az izgalomtól rezzenek össze hanem a félelemtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!