Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire jellemző?
Megcsalt a férjem, és szépen el is váltam.
Nem (csak) büszkeségből. Egy kapcsolat ilyenkor sose lesz olyan, mint előtte. A bizalom odaveszett, rengeteg a harag, a sértettség. Hiába szerettem, meg mondhattam volna, hogy megbocsájtok, de ezt csak kimondani könnyű. Minden nap azt lesték volna, hogy mit csinál, elkezdtem volna áttúrni a telefont, a ruháit, hívogatni öt percenként, és valószínűleg minden vitànàl feljött volna a megcsalás. Ő meg akkor is félrement, mikor (szerintem) minden rendben volt, egy veszekedés nem volt évekig. Mit tett volna egy féltékeny, bizalmatlan feleség mellett? Nanà, máshol keresi a vigaszt, ezúttal azzal a tudattal, hogy jogosan, mert egy rakás xar lett a házassága.
Látod, én ezért vàltam el.
Akkor azt éreztem, hogy egyedül fogom leélni az életem, és pont lexartam, hogy a következő pasimnak milyen legyen az autója.
Tudod, a felnőtt emberek nagyjából így működnek.
Amit te leírtál, az egy ZS kategóriás tinihorror agyi színvonala, amit a valóságshokon meg tiktok videókon csüngő 12 éves korosztály tart szórakoztatónak.
Egy felnőtt ember nem csak és kizárólag a külsőségeket nézi, és eszébe se jut pontozgatni. A minőségi partnert meg nem az jelenti, akivel lehet villantani tökidegen ismeretleneknek az utcán, akivel életed során 2 másodpercig vagytok egy légtérben, és magasról xarik a komplett létezédesre, nem hogy arra, hogy milyen kannal vonulsz te a plázában.
Szóval vagy tedd át ezt az okos kérdést a tini kategóriába, vagy nőjj fel, mert ez még trollkérdésnek is iszonyatosan ciki volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!