Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez mennyire jellemző?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire jellemző?

Figyelt kérdés
Kerdesem általános. Tehát, ha valakit megcsal a barátja vagy férje akkor a hűtlen felet ki kell dobni!!! Mostanában többször is hallottam ismeretségi körben, hogy az illető hölgy megbánta és vissza akarja szerezni az illetőt. Átlagos nőkről van szó, akik magasabb kategóriás férfivel voltak együtt. Pl. átlag Nikinek azóta csak àtlag Balázs akad. Ezt nehéz elfogadni neki egy 10/10 férfi után. Vélemények?
2023. ápr. 22. 01:47
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Fejezzétek be már ezt a hülye pontozást...
2023. ápr. 22. 01:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki értelmes emberi lény az nem így nézi azt, hogy kivel van együtt.
2023. ápr. 22. 01:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Egy kapcsolatban nem csak a szex van. Egy stílusos, szórakoztató férfi után egy beszédre nehézkesebb, kiegészítőket elutasító férfi. Idézem " Imádtam megjelenni vele. A mostani párommal nem. Vissza akarom kapni. Már nem érdekelne egy egyéjszakás ha én vagyok a párja. Annyival jobb volt mint akikkel azóta ismerkedni tudok. Maradjak egyedül vagy meddig várják amíg egy hasonló karakter bejon az életembe?
2023. ápr. 22. 02:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez max nalad jellemzo…
2023. ápr. 22. 02:54
 5/10 A kérdező kommentje:
No, meg a külsőségek. Munkahelyen kiért milyen autóval jön érte a férje, magas, vékony, hogy van felóltozve, diplomás, vezető beosztású.. mennyire lehet vele büszkélkedni.
2023. ápr. 22. 03:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Na most hogy írod...otthagyom a párom. Neki csak egy Skodaja van Nekem meg egy Mustang. Lehet pasiba is van ilyen? Mer néha megyek érte melóba...🤔🤔
2023. ápr. 22. 03:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Az eddigi válaszokból az jött le, nem jellemző, - legalabbis a gyk-n - hogy a megcsalt visszasírja a megcsalót mert nem kap olyan minőségi partnert.
2023. ápr. 22. 04:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalt a férjem, és szépen el is váltam.

Nem (csak) büszkeségből. Egy kapcsolat ilyenkor sose lesz olyan, mint előtte. A bizalom odaveszett, rengeteg a harag, a sértettség. Hiába szerettem, meg mondhattam volna, hogy megbocsájtok, de ezt csak kimondani könnyű. Minden nap azt lesték volna, hogy mit csinál, elkezdtem volna áttúrni a telefont, a ruháit, hívogatni öt percenként, és valószínűleg minden vitànàl feljött volna a megcsalás. Ő meg akkor is félrement, mikor (szerintem) minden rendben volt, egy veszekedés nem volt évekig. Mit tett volna egy féltékeny, bizalmatlan feleség mellett? Nanà, máshol keresi a vigaszt, ezúttal azzal a tudattal, hogy jogosan, mert egy rakás xar lett a házassága.

Látod, én ezért vàltam el.

Akkor azt éreztem, hogy egyedül fogom leélni az életem, és pont lexartam, hogy a következő pasimnak milyen legyen az autója.

Tudod, a felnőtt emberek nagyjából így működnek.

Amit te leírtál, az egy ZS kategóriás tinihorror agyi színvonala, amit a valóságshokon meg tiktok videókon csüngő 12 éves korosztály tart szórakoztatónak.

Egy felnőtt ember nem csak és kizárólag a külsőségeket nézi, és eszébe se jut pontozgatni. A minőségi partnert meg nem az jelenti, akivel lehet villantani tökidegen ismeretleneknek az utcán, akivel életed során 2 másodpercig vagytok egy légtérben, és magasról xarik a komplett létezédesre, nem hogy arra, hogy milyen kannal vonulsz te a plázában.

Szóval vagy tedd át ezt az okos kérdést a tini kategóriába, vagy nőjj fel, mert ez még trollkérdésnek is iszonyatosan ciki volt.

2023. ápr. 22. 05:37
 9/10 A kérdező kommentje:
Oké 8-as köszi a választ meg a többieknek is.
2023. ápr. 22. 06:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Aki ennyire egy felszínes pcsa, az meg is érdemli, hogy megcsalja a top pali, az átlagos meg majd az átlagon aluli is.
2023. ápr. 23. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!