Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyire jellemző, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jellemző, hogy a szerető szerepben levő nők kiborítják a bilit és vallanak a megcsalt félnek?

Figyelt kérdés

Nek személyes kérdés, csak felmerült bennem a pszichológiája.

Patthelyzetben vannak, mert nem akarják magukat se egy utált rbancnak érezni vagy nincs veszíteni valójuk?

2021. nov. 2. 20:36
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Attól függ, ha nincs veszíteni valója a pasi meg csak ígérget, a nő szerelmes lesz, simán kitálal.
2021. nov. 2. 20:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A felvázolt helyzetben sem feltétlenül, ugyanis van veszíteni valója. A férfi, azzal, hogy borít simán elküldheti a francba. Szerintem ha valaki idáig eljut inkább némán kilép.
2021. nov. 2. 20:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Elküldheti bizony, de az otthoni kapcsolatába belekavarhat, ha a nő bosszút akar, neki ez elég. Itt is többször volt ilyen kérdés. 1#
2021. nov. 2. 20:54
 4/10 anonim ***** válasza:
2%

Nem tudom de sztem hülyék lennének nem borítani.

Egy szerető sosem nyerhet.

Vagy dobják őket, vagy a végtelenségig hülyítik, vagy pedig lelép a pali, de akkor mit kapnak? Egy olyan férfit akiről tudják, hogy hajlamos megcsalni a párjukat.

2021. nov. 2. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát egyszer én is nagyon közel álltam hozzá, pedig alapból gányadék egy dolognak tartom. A pasi sok éven át hülyített, de arra se kellettem neki, hogy egyszer megdugjon. Én szerelmes voltam, tudta. Állandóan behülyített, aztán meggondolta magát. Volt amikor 1,5 év után bukkant fel, mert rájött, hogy túlléptem rajta, vagyis próbáltam valaki mással, na akkor előadta a hősszerelmest. Addig volt hősszerelmes, amíg rá nem jött, hogy még mindig őt szeretem, akkor megint dobott. Nekem nem jutott más az egészből, csak a szenvedés, miközben tudom jól, hogy megcsalta már nem egyszer a feleségét. Na akkor amikor a kezdődő kapcsolatomba is bekavart és akkor se akart semmit, akkor éreztem azt többek közt, hogy megérdemelné, hogy minden levelezésünket szépen átküldjem a feleségének.

Aztán rájöttem, hogy szeretem és soha nem tudnám ezt megtenni vele.

Ettől függetlenül szerintem a felesége magától rájött, voltak erre utaló jelek, mert annyira maga alatt volt, mindenki észrevette.

Soha nem akartam veszélybe sodorni a családját, nem tehettem az érzéseimről. Nem állnék rajta bosszút soha. Szerettem.

2021. nov. 2. 21:21
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

Bosszubol ronditanak bele a ferfi eletebe, hiszen ot akarjak, es a felesegre feltekenyek. Ezt ertem is, de veszelyes jatek, es meg az igazsag es becsulet harcosanak erzik magukat a szemetlada ferfival szemben.

Mondom ezt nokent.

2021. nov. 2. 22:03
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
Ket honapig voltam szereto statuszban, ennyi ido kellett hogy leessen, hogy amugy nem csak "ott lakik ameddig alberletet talal a ket gyerekkel". Tudom ennyire naiv senki nem lehet.. demegis voltam😶 Hat en irtam a csajnak. Kiderult hogy amugy jopar evvel ezelott egy tarsasagba voltunk. A vegen en lettem a szr merthogy hiaba a bizonyitekok ugy kimagyarazta magat a csavo hogy mar a harmadik gyerekuk is megszuletett.
2021. nov. 2. 22:13
 8/10 anonim ***** válasza:
56%
7-es, ezért is felesleges szólni. A megcsalt fél tud mindent, vagy ha nem, akkor meg is érdemli sok esetben, mert nem figyel a párjára.
2021. nov. 2. 22:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul, de nem azért szokták borítani a bilit amit leírtál. Hanem azért mert becsapva érzik magukat. Amúgy egyénfüggő, van aki "harcias" és támad, harap ki akar babrálni a pasival, más pedig felnőtt fejjel kezeli gyerekes hisztiroham nélkül.
2021. nov. 3. 00:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 5 evig voltam szereto. A pasim a 2. házasságaban élt. Sosem hitegetett, azt mondta szeret, kár, hogy nem előbb találkoztunk meg a feleségét is szereti. Meg van köztük rendesen az intimitás. Szerelmes voltam felneztem a férfira, azt gondolom ezt nem kapta meg otthon. O adott mindenféle szempontból többet a hazassagaban. Én nem borítottam. Alapbol szemét dolognak tartom aki ezt teszi. Pedig szívem szerint elhagytam volna érte a férjemet. A neje nem így tett annak idején. Vele úgymond lebuktak meg terhes lett. Tehát volt egy gyerekük. Aztán idővel lecsengett az egész történet. Egy éve lesz, hogy már vége.
2021. nov. 3. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!