Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha sokkal jobb nő jön össze elhagyja a párját?
Sokan kérdezik ezt, szerintem erre nincs egyértelmű válasz, és inkább nem a nemen múlik, hanem az értékrenden, amivel az ember rendelkezik.
Mondok egy példát: ha valaki iszonyatosan szilárd értékrenddel rendelkezik, tudja, hogy mi a fontos neki, tudja, hogy az ő életébe nem fér bele a megcsalás, akkor ellen fog tudni állni a kísértésnek is. A hűség egy döntés.
Ellenben ha valakit könnyebben el lehet csábítani, nem biztos a döntéseiben, esetleg nem olyan erős akarata van, akkor sokszor nem tud ellenállni a kísértésnek.
Ez szerintem emberi beállítottságon függ. Ha olyan az ember karaktere, nem fog játszadozni sem és elhagyni sem a másikat.
Ha meg olyan a karaktere, megteszi.
Nőknél, férfiaknál is van ilyen.
Az egészséges embernek az a jobb nő, akivel működő érzelmi intimitása van.
Egy idegen nő nyilván nem rúg labdába egy ilyennel szemben, tehát nem is válhat jobbá csak úgy, hanem esetleg évek során.
De ma a városias életmód miatt alig van olyan, hogy valakik évekig rendszeresen találkoznának gyakran anélkül, hogy pár lennének.
Ezért kicsi az ilyen rivális kapcsolat kialakulásának lehetősége.
Nem, mert nekem az a jo no akivel egyutt vagyok.
Lehet van kis hasa, lehet van folosleg , lehet nem festi magát de nekem o a jó mert ugyes , szorgalmas , es sok szep emlek kot ossze.
Foleg a szep emlekek szamitanak
Normális emberek nem kapnak kangörcsöt az első szép ember láttán.
Az ösztönkények meg szintén nem hagyják el a párjukat pusztán a külső alapján, mert nekik meg fontosabb a stabil kapcsolat, az, hogy továbbra is kényelmesen élhessenek. Egy csinos arc miatt nem rúgják fel az életüket. (bár az ilyenek nyilván félrelépnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!