Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez mennyire valószínű?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt a feleségemmel, jó a házas életünk.

Jó pár éve mondtam neki, hogy engem izgatna az, hogy ha más férfival is lenne.

Azt mondta akkor, hogy nem szeretné, de nem zárja ki, hogy idővel majd megváltozik a véleménye.

Nem akartam erőltetni semmit, tehát ráhagytam a dolgot, nem igazán hoztam fel többet.

Kb fél éve feljött újra a téma tök spontán.

Akkor már azt mondta, hogy egy hosszú házasságba beleférhet ilyen, de ő nem akarja, mert hogy az milyen már, hogy ő nyugodtan eljárhat én meg nem és attól tart, hogy majd akciózni fogok én is.

Később egy este együtt boroztunk és kinevettem emiatt.

Mondtam neki, hogy soha nem csalnám meg. Akkor már azt mondta, hogy ha 100%-ra tudná, akkor benne lenne ő is, vágyik az újdonságra, de spontán szeretné.

Utána viszont megint visszakozott, de most meg van egy olyan érzésem, hogy megcsal.

Feltűnően jobban ad magára és ami leginkább megvan, hogy múltkor is úgy ment el a húsvéti céges rendezvényre, hogy láttam, hogy leborotválta a nemi szervét meg nem is aludt itthon.

A neten írnak ilyen történeteket mások, hogy engedték a feleségnek, aztán nemet mondott, de titokban meg elkezdett pasizni a nő.

Szerintem nálunk is ez van és most nem tudom mit tegyek?

2023. ápr. 16. 09:30
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Én elég modern felfogású vagyok, de az hogy néz ki, hogy neki szabad, ő meg kiakad azon, ha te is ugyanezt csinálnád?

Esély ezek után nyilván van rá (mármint, hogy mással is lefekszik)...

N/31

2023. ápr. 16. 09:32
 2/9 A kérdező kommentje:

Bocsi, ezt a részt nem fejtettem ki.

Neki nem ér annyit a szex egy másik pasival, hogy utána neki is tűrni kell, hogy én más nővel vagyok és hogy emiatt inkább kihagyná.

2023. ápr. 16. 09:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Ezt értem, de pont Te írtad, hogy mostanában gyanús a viselkedése...
2023. ápr. 16. 09:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor nem csal meg.
2023. ápr. 16. 09:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Vagyis inkább titokban csinálná, nehogy kiderüljön, szerintem. Így nem kell attól tartania, hogy Te is megteszed, még véletlenül sem.

Szuper az asszonyok. Ja, mégsem.

N/31

2023. ápr. 16. 09:40
 6/9 anonim ***** válasza:
Asszonyod*
2023. ápr. 16. 09:40
 7/9 A kérdező kommentje:

Erről beszélek 🤔

Pedig nekem nem lenne gondom vele, csak mondja el.

2023. ápr. 16. 09:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá, és a reakciója elárulja őt.

Bár esetetekben az a leggázabb, ha hazudik.

2023. ápr. 16. 09:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem fogja elmondani, mert nem bízik abban, hogy te nem mész majd félre, ha megtudod az igazat. Én bizony kinyomoznám mit csinál, aztán kész tények elé állítanám. Nem várnék arra, hogy hátha lebukik. Nem tűröm a hülyének nézést.
2023. ápr. 16. 09:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!