Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Horgászatot használta alibinek a megcsalasokral?
Mármint nem kamu szinten.
Hanem kintalvős horgászat, sátor fel, nő be....
Értitek! Ismertek ilyen embert aki így oldotta meg?
Szerencsére nem mindenkinek mindegy csak lyuk legyen:D
Az en baratom is csajjal csalna csak. Meg az eddigiek is :D
10es🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Voltam. Azt mit gondolsz akkor hívja ki???
Nyilván akkor nem hív oda senkit ha ott vagyok
Nem is értem a válaszod.... 🤦♀️
13 (jó amatőr primo akkor)
De akkor látnád hogy:
- le akar e beszelni rola hogy te is menj(mert a masikkal akar menni)
- vagy beleegyezik de húzza a száját és nem tetszik neki de kínlodva rávágja na jólvan gyere
-látnád hogy kanos e egyáltalán vagy inkabb erdekli a hal
- hivogatják e kozben
- zavarja hogy ott vagy es egész horgaszat alatt veszekszik meg baja van veled
- a sárban mocsokban meg igenytelenségben gumicsizmában látnád hogy marhára nem a szex számitana neki es nem a szexért megy hanem horgászni
- mennyit iszik, iszik e, kikapcsol e, akkor se d.gni akar kimenni
- veled hamarabb befejezi e inkább es hamarabb hazamentek mintha nelkuled lett volna, vagy forditva, veled elnyújtja e az időt hogy tobbet legyetek egyedül.kint, mint szokott mert hol erzi magát(tehát aőintervallum valtozik e)
Es ezen kivul millio mást is meg lehetne figyelni, mert ugy e te ismered.
1001 x voltam kint vele soha semmi nem volt gyanús. Jól elvoltunk, iszogattunk, reggel emntunknsotetedeskor jöttünk. Volt hogy kint aludtam vele. Hívják közbe persze de csak haverok.
Semmi gyanús nincs.
Exem így csalt meg.
ÉS ez nem kamu. Alapból rengeteget járt ki az apjával horgászni, és azt mondta nekem, hogy vele van este a tóparton, közben a csajnál volt. :)
De ott rengeteg más jel is volt, szóval ez már csak hab volt a tortán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!