Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanád a megcsalást?
Itt már az előttem levők kifejtették a gondolataikat, így nagyon felesleges lenne csak a tényleges kérdésre újra válaszolni kicsit más megfogalmazásban. Annyi röviden, hogy nálam egy esély van bár sosem csaltak még meg igy valószínűbb inkább amit sokan írnak, hogy élethelyzet függő lenne inkább.
DE! Elképesztő számomra, hogy kb. 4-5 komment a 20-ból azt írja… Hadd csinálja hisz nem birtoklom a másikat… Uuu hölgyek, urak! Nagyon félre ment itt egyeseknél a ne birtokold a másikat kifejezés.. A tiszteletet, becsület legyen már meg a másikban könyörgöm. Vagy így jó élni, hogy a párom kefél össze-vissza mással majd bebújik mellém az ágyba és azt mondja szeretlek az teljesen oké? Uuu nagyon nagy problémák lehetnek az olyan emberrel, aki azt hiszi ez így rendben van. Értékeljétek, szeressétek önmagatokat..
Továbbá itt írnék a 19-20-as kommentelőnek:
@Kedves 19-es!
A veszekedés nem a megcsalásból ered csak ráhúzzátok arra vagy te akarod ráhúzni arra folyton. Ülj le, mély levegő, nyugalom, beszélj. Ne veszekedj!
Én sem értettem meg sokáig. Ne a másikat Győzd le egyfolytában. Nincs olyan, hogy egészséges veszekedés, ez baromság! Egészséges vita maximum, de egészséges beszélgetés már annál inkább..
Kérdezz tőle, de teremts harmóniát közben. Az első ‘Jajj megint ez a téma’ válasz után ne Kapd fel a szart hanem maradj higgadt és mond neki.. Nem megint ez a téma, csak szeretném higgadtan nyugodtan megbeszélni, mivel nem volt alkalmunk erre.
Nem kell kifejelni a másikat rögtön.
Én sem tudtam ezt sokáig, én sem értettem, hogy lehet így is.
Nem attól leszel férfi, hogy üvöltesz és jár a fejed az idegtől. Próbáld megérteni a másikat miért tette.
Hisz ha még küzdeni szeretnél ezért a kapcsolatért és a másik is akkor csak igy fogtok megoldást találni rá. Minden más esetben csak az időt húzzátok.
@Kedves 20-as!
Én úgy látom te pedig teljesen átestél a ló túloldalára. Az egó es az önteltség teljesen más dolog. Ha a leg-leg-nek gondoltad magad egy ember életében akkor pontosan magadat csaptad be es gondolom baromira féltékeny is voltál korábbi kapcsolataidban hogy mér nem csak te létezel.
Tanulni tanultál belőle, de így meg nem lehet élni ahogy írod.
Gyakorlatilag egy érzelemmentes életet élsz a másik mellett és nem is érdekel téged ha egyedül maradsz.
Átalakitottad az önteltséged(vagy nevezzük túlzott egonak, ahogy tetszik) egy másik negatív tulajdonsággá. Ez pedig semmi más mint a közöny.
Ezt a másik fél is így gondolja, hogy ez így teljesen jó? Szeretitek ti egymást vagy mind a ketten sérültetek ilyen szinten aztán jól van az igy alapon vagytok házasok?
A megcsalás gerinctelen, sz@rháziak, gyenge sz@rok szokása. Nem, biztos nem bocsájtanám meg. Elintézném h végleg kerüljön ki az életemből.
Erős jellem ha valami nem működik először javít, ha az sem jön be akkor leválik.
Gyenge jellem marad a kényelembe de csal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!