Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sze#partner kereső?
Sziasztok. Férjem lebukott. Telefonjába bejelentkezbe maradt egy sze$partner kereső oldalon. Rengeteg nőnek üzent. Küldte a képet magáról nekik. Kommentek a képek alatt : szép cicik. Mutass valamit én is mutatok. Ilyesmi szépségek. Teljesen ki vagyok akadva. Azt mondta egyikkel sem találkozott és amúgy is csak robotok voltak a profilok mert nem is írt vissza neki senki. Egyszerűen nem hiszem el, hogy ő képes volt ezt tenni velem. Hitelünk van, egy kisgyerek. Dolgozom, de albérletet meg fenntartani magam nem tudnám normálisan, max éhezve.
Elképesztő, tíz év együttélést követően ezt kapom. Ti mit tennétek?
Nagyon sajnálom. Nem hiszem, hogy jó ötlet, ha együtt maradtok, mert a pici érezni fogja a feszültséget.
Viszont azt megerdemli, hogy jól legombold magd a gyerektartással. Szerintem informálódj a lehetőségeidről.
Ismerek ilyen története fordított felállásban.
Ott az egyik "beszélgető" partner buktatta le a nőt, mert hazudott neki.
A pasi semmit nem hitt el. Majd idővel rájön kit szeret.
Amúgy pedig azért csinál ilyet valaki, mert hiányzik neki valami. Erről beszélni kellene előtte a páárjával az emberkének. Megpróbálni javítani, változtatni.
Viszont ma olyan világot élünk ahol a kommunikáció nagyon nem megy egy párkapcsolatban, házasságban.
Ezt szülte a kor.
Amúgy megnyugodhatsz, szexpartner kereső oldalakon a többség csak fent van, és ritka az ilyen jellegű megcsalás. Viszont a szándékot tükrözi. Beszélj vele, ameddig nem késő. Tudd meg mi az amit Te eddig nem adtál neki szex terén. Az is lehet, hogy Te is vágysz rá, csak a fent említettek miatt, nem akartál, nem mertél vele beszélni erről.
Párkapcsolatban nincs tabu. Ha van, akkor sz nem párkapcsolat, csupán ismeretség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!