Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg csal a férjem, mit tegyek?
14 éve vagyunk együtt. Van egy 4 éves kislányunk. A mai napon belépve maradt az email címen a férjem. El ment dolgozni. Nem bírtam meg állni hogy ne nézzem meg. Kimenő üzenete nem volt, viszont bejövő rengeteg... Ami most a lényeg különböző társ kereső oldalakról jöttek értesítések hogy lépjen be mert xy tol üzenete érkezett. Teljesen össze tört a lelkem. A társ kereső oldalakra nem tudok be lépni. Ti mit tennétek a helyembe?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Egy időben én is kaptam ilyen üzeneteket folyamatosan.
Amiket kaptam, valószínű generált csalinak szánt üzenetek voltak társkereső oldalakról, mivel egyre sem regisztráltam.
Leírom mi volt ismerősöméknél, rem.nálatok is ez van. A pasija 2:évvel azelőtt h összejöttek felregeltegy társkeris oldalra . Mikor összejöttek, persze nem kellett már, de elfelejtette a fiókját törölni, így bizonyos időközönként jöttek üzik, “hogy x, y , z írt neked”.
Persze őt hidegen hagyta, otthagyta olvasatlanul. Viszontbarinőm egyszer véletlen ugyanúgy mint te rátalált a nyitva felejtett emailcímre.
Nagy botrány lehetett volna belőle, de a pasi csak röhögött, hogy nézze már meg, hogy olvasta e az üziket, ....pont lesz@rja, csak lusta kiregelni.
Itt mindenki ilyen naiv?! Egy normalis ember nem nezi tetlenul,ahogy spam-ek arasztjak el a fiokjat,hanem tesz erte, hogy megszuntesse azt! En sem kaptam meg ilyet, pedig evek ota negy aktiv fiokom van!!!
Kerdezz ra, de ne emlitsd neki az itteni otleteleseket, mert siman ramondja majd, hogy jah igen..ez puszta veletlen..nem is tudtam..jeee...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!