Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg csal a férjem, mit tegyek?
14 éve vagyunk együtt. Van egy 4 éves kislányunk. A mai napon belépve maradt az email címen a férjem. El ment dolgozni. Nem bírtam meg állni hogy ne nézzem meg. Kimenő üzenete nem volt, viszont bejövő rengeteg... Ami most a lényeg különböző társ kereső oldalakról jöttek értesítések hogy lépjen be mert xy tol üzenete érkezett. Teljesen össze tört a lelkem. A társ kereső oldalakra nem tudok be lépni. Ti mit tennétek a helyembe?
Válaszotokat előre is köszönöm.
Kedves hozzászólok, az a helyzet hogy egy évvel ezelőtt történt egy ilyen eset és akkor ténylegesen kiderült hogy regisztrált társkereső oldalra Nem is egyre. Akkor konkrétan társkereső oldalt hagyta megnyitva véletlenül. Hát nem részletezem milyen üzenetek voltak benne. Több lánnyal is megbeszélte hogy találkozni fogok velük persze ő mereven tagadta hogy Bármi is történt volna, mert hogy különböző okok miatt végül Is Nem történt semmi, és egyikkel sem találkozott.
Akkor Megbocsájtottam neki nem akartam a kisgyerekem kitenni annak hogy ne legyen apukája de cserébe őmegígérte hogy soha többet nem tesz ilyet. Ezek után nagyon nehéz megbízni, főleg egy ilyen helyzetbe hogy ilyen üzeneteket Ezek után nagyon nehéz megbízni.
Ha ennyire kivagy bukva nyomott. Kérj a társkeresőn jelszóváltoztatást és azt a nyitva hagyott mail fiókok át változtasd meg, majd lépj be és olvasd el mi a helyzet csak kapja őket vagy keres is valakit.
Bár innentől hogy előfordult már és tudja neked ez nem fér bele sejteni mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!