Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Meg csal a férjem, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg csal a férjem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

14 éve vagyunk együtt. Van egy 4 éves kislányunk. A mai napon belépve maradt az email címen a férjem. El ment dolgozni. Nem bírtam meg állni hogy ne nézzem meg. Kimenő üzenete nem volt, viszont bejövő rengeteg... Ami most a lényeg különböző társ kereső oldalakról jöttek értesítések hogy lépjen be mert xy tol üzenete érkezett. Teljesen össze tört a lelkem. A társ kereső oldalakra nem tudok be lépni. Ti mit tennétek a helyembe?

Válaszotokat előre is köszönöm.

#megcsalás #Társ kereső.
2019. aug. 12. 21:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
68%
Az én férjemnél pár éve ugyanezt tapasztalham. Rákérdeztem, és mondta, hogy valóban belépett egy ilyen oldalra. Annyi a különbség, hogy neki nem email-ben jöttek üzenetek, hanem pop-up üzenetek formájában, képekkel :) megbeszéltük. Őt is a kíváncsiság hajtotta, a pasik már csak ilyenek :) Inkább kérdezz rá te is.
2019. aug. 13. 07:02
 22/26 anonim ***** válasza:
76%
Elég sokan írták, hogy ez velük is meg történt úgy, hogy semmi közük nem volt hozzá, te mégis elkönyvelted, hogy tagadni fog és hogy tovább. 14 év nem volt elég ahoz, hogy egy bizalmat szavazz neki. Pláne, hogy nem is beszéltetek még?
2019. aug. 13. 09:53
 23/26 A kérdező kommentje:

Kedves hozzászólok, az a helyzet hogy egy évvel ezelőtt történt egy ilyen eset és akkor ténylegesen kiderült hogy regisztrált társkereső oldalra Nem is egyre. Akkor konkrétan társkereső oldalt hagyta megnyitva véletlenül. Hát nem részletezem milyen üzenetek voltak benne. Több lánnyal is megbeszélte hogy találkozni fogok velük persze ő mereven tagadta hogy Bármi is történt volna, mert hogy különböző okok miatt végül Is Nem történt semmi, és egyikkel sem találkozott.

Akkor Megbocsájtottam neki nem akartam a kisgyerekem kitenni annak hogy ne legyen apukája de cserébe őmegígérte hogy soha többet nem tesz ilyet. Ezek után nagyon nehéz megbízni, főleg egy ilyen helyzetbe hogy ilyen üzeneteket Ezek után nagyon nehéz megbízni.

2019. aug. 13. 22:43
 24/26 anonim ***** válasza:
50%
tegyél rá erényövet... nem vicc jól működik... persze a bizalmat nem váltja ki hiszen csak egy eszköz. de ha tényleg nem csal meg, bele fog menni h bizonyítsa neked...
2019. aug. 14. 00:26
 25/26 anonim ***** válasza:

Ha ennyire kivagy bukva nyomott. Kérj a társkeresőn jelszóváltoztatást és azt a nyitva hagyott mail fiókok át változtasd meg, majd lépj be és olvasd el mi a helyzet csak kapja őket vagy keres is valakit.

Bár innentől hogy előfordult már és tudja neked ez nem fér bele sejteni mit csinál.

2019. aug. 15. 06:53
 26/26 anonim ***** válasza:
Ilyen előzménnyel egyértelmű hogy nem hagyta abba amit csinált, csak eddig ügyesebben elrejtette előled. Valószínű hogy találkozik is velük. Jobb lett volna ha nem maradsz egy ilyen ember mellett, a kicsinek sem jó ha az apa boldogtalanná teszi az anyját.
2019. aug. 20. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!