Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flörtölés már megcsalás?
Az edző teremben szoktam flörtölni fiúkkal lányokkal egyaránt
Lány vagyok
10, engem sem zavar, ha megnézik a hátam mögött a csajom melleit, meg próbálják felszedni, mert tudom, hogy jólesik neki, mivel evolúciós emberi jellemvonás, és attól még nem történik az égvilágon semmi.
Ha pedig talál jobbat, feladom rá a kabátot és mehet.
A szándékos flörtölés párkapcsolatban bunkóság.
Minimum.
Ha valahogy "véletlenül" belecsúszik a megcsalásba - akkor pedig erkölcstelenség.
11
Csak abban az esetben esik jól neki,ha tetszik neki aki flörtöl vele vagy stíröli,különben nem érezné magát "nő"nek ahogy mondani szokták,vagy többnek.
Ha egy csúnyácska idétlen pasi lesné,vagy próbálkozna azt bunkónak gondolná.
Ebböl a kettős mércéből lesz az a rés a kapcsolaton ami után ráadhatod a kabátot.
Flörtölni, vagy beszèlgetni?
Hetero vagy bi vagy?
Èn úgy gondolom, a flört az már az, mert azèrt flörtölök valakivel, hogy legyen valami (elsődlegesen vagy kapcsolat, vagy szexualitás, de ha van párod akkor az első kilőve)
A beszèlgetès az, amikor nincs mögötte szexualitási vágy.
Lányokkal miért?
Kissé meredek, mert totál nem lehet leolvasni senkiről sem, hogy szinglie-, vagy sem.
Valakinek a flört már az,valakinek egy csók még belefér,valaki csak análszexnél gondolja,hogy már sok,igazából tökmindegy.
Ha valaki kitekinget a kapcsolatából akkor ott valami már nincs rendben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!