Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flörtölés már megcsalás?
Az edző teremben szoktam flörtölni fiúkkal lányokkal egyaránt
Lány vagyok
Ez csak szabadság. Bámulni, csevegni lehet, annyi, hogy számcsere és hasonló akkor legyen, ha nem olyan a szándék mögötte, hogy kúrni fogtok.
(Edzőterem egybeírandó.)
4-es, nyomógombos telefonom van 31 évesen.
Bocsánat, hogy nem vagyok netfüggő zombi. ;)
Megcsalás.Már csak a mértékről lehet szó a továbbiakban.Ki mit tűr el.Arról nem is beszélve,hogy bár létezik férfi/lány barátság,de feltétele egy kis fizikai ellenszenv.Ha a flört mögött nem látod a sexre az akaratot,akkor csak gyáva az egyik fél és nem mer jobban lépni.
"Jól esik egy kis flört de többet nem akarok"-értsd:félek hogy lebukok..
Oké, tehát akkor nincs dekoltázs nézés, mert ha tetszik = játszadoznék vele?
Rendben, akkor fel a szemellenzőt, arab népség!
Nevetséges, hogy ösztönöket akartok elnyomni a párkapcsolat sérthetetlenségére hivatkozva... és gondolom ezek után hiszitek, hogy szabadok vagytok. Akkor a kanári is szabad a kalitkába zárva, gondolom.
Az már az ő problémája, hogy egy flört után házastársat lát benned.
És a társad mellett nem lenne ez, de én is feltűnően néztem a csajokat, amíg foglalt voltam, de éppen egyedül, ám amikor ketten voltunk, nem néztem sehová, hogy ne essen neki szarul. De röhejes, hogy már csevegni, nézelődni sem lehetne, azt a nőt élből passzolnám, aki ilyen miatt hisztizik.
7
Ha tetszik ha nem egy párkapcsolat ilyen szempontból nem lehet teljesen szabad.Csak manapság mindkét fél azt hiszi,hogy a párkapcsolat csak róla szól.Saját egójuk növelésére kizsákmányolják a kapcsolataikat ahelyett,hogy a párjukkal létrehoznának egy a személyes érdekeken túlmutató közös és ettöl értékesebb dolgot ami a szerelem/szeretet alapú párkapcsolat.
Nincs itt semmi szemellenzés,vagy az egyik vagy a másik.Felőlem mindenki élhet szabadon,de ez ne azt jelentse már,hogy ha a párom ellenzi a flörtölést akkor már nem a lelkitársam,meg akadályoz,meg stb...
Én.Én.Én.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!