Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál úgy, hogy végül kiléptél a kapcsolatodból és összejöttél a szeretőddel? Nem volt bizalmatlan a másik fél?
En a "másik oldal" vagyok. Én voltam a szerető. Miattam hagyta ott az exét 4 év után.
Én nem voltam bizalmatlan. Kár volt.
Szakítasunk után derült ki, hogy az 5 évünk alatt 14 nővel csalt meg kb. Valakikkel többször is....
Voltam ilyen helyzetben. Őszintén nem tudom a választ. Nekünk előtte már volt egy kis történetünk egymással, aztán vége lett, neki lett kapcsolata ami már évek óta tart. De megint találkoztunk és egy kis ideig a szeretője voltam. Ő azonnal elhagyná a nőt értem, ha nem lennének köztünk más akadályok.
Hogy tudnék-e benne bízni? Az más kérdés. Lehet engem is elhagyna másért ha találna "jobbat."
De amúgysem kellene már, ha szingli lenne sem.
Én szerető voltam. Otthagyta értem a házastársát. Ennek már több éve, de mai napig ott motoszkál bennem, hogy mi van ha engem is megcsal egyszer?
Láttam, hallottam ahogy zsigerből hazudik ha kell (a volt házastársának). Ez azért rémisztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!