Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről, hogy egy nő prostit rendel a párjához, mert izgatja ha egy másik nővel szexel?
Figyelt kérdés
A barátnő prostit rendel a barátjához (akinek ez nyilván nincs ellenére) mert (elmondása szerint) izgatja ha más nővel látja őt szexelni. Ő pedig az ágy széléről nézi.
Nyilván ez egyszeri alkalom, utana ugyan ugy megy minden tovább..
2023. márc. 25. 18:48
1/11 anonim válasza:
Felőlem folyamatosan is mehet, ha mindkettőnek jó így, kit érdekel szerinted? 🤷♀️ nem az én kapcsolatom, hót leszarom random emberek épp hogy élik a kapcsolatukat.
3/11 anonim válasza:
Az ő életük. Számomra gusztustalan és igénytelen.
4/11 anonim válasza:
Nem érdekel, mások mit csinálnak otthon.
5/11 anonim válasza:
Ha nekik jó, egészségükre. A saját életemből nem hiányzik ilyesmi, de nem érdekel, hogy más mit csinál, amíg mindenki hozzá járul.
6/11 anonim válasza:
Csinálják. Én biztos nem mennék ilyenbe bele.
Az én páromhoz csak én kerülhetek intim közelségbe, nem hogy azt lessem más kúr*a.
"Nyilván ez egyszeri alkalom, utana ugyan ugy megy minden tovább.."
Azért ezzel nem árt vigyázni. Ha egyszer rá kap, lehet utána a másik háta mögött is megy...
7/11 anonim válasza:
Nekem, férfi szemszögből nem hiszem, hogy menne ez, hogy én dugok egy prostituáltat, és a barátnőm meg az ágy szélén ülve nézi. Nem vagyok prűd. Ha ő is aktív részese a dolgoknak, akkor belemennék, de akkor is inkább ha a beszálló lány is, és én is főleg a barátnőmmel foglalkozunk.
8/11 anonim válasza:
...és biztos, hogy egy prosti ilyet elvallal? Gondolom ők is mondhatnak nemet.
9/11 anonim válasza:
Kamu.
8-as!
Nyilván nem mindegyik.
10/11 A kérdező kommentje:
8,miért ne mondhatna nemet?
Előzetes egyeztetés alapján történt nyilván... Van aki vallalja, van aki nem
2023. márc. 27. 11:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!