Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves férfi vagyok és a gyerekek miatt vagyok benne egy rossz kapcsolatba. Vannak olyan nők akik szintén a gyerekek miatt vannak a házasságba?
54. Ez is zajlik nagy tételben! Az össze költözés lényege sem a közös élet, a közös háztartás, hanem az izgalmas szex lehetősége, hogy most már 7/24-ben lehet nyomatni. Valahoy mindig az összeköltözés után derül ki, hogy nem akar mosogatni, nem akar mosni, jajj, 2 hónap után már unalmas a háztartás, szex még van, de idővel a sok konfliktus meg is öli. Mennyi házasságról tudok, amiben kizárólag a szex miatt vannak benne, mert attól félnek ha egyedül maradnának, nem lenne senkijük, nem lenne szex.
A nők nagy dilemmája ugyanez. Ha dob a pasi, akkor jujjj mi lesz velem, inkább belemennek minden aberrációba, csak nehogy egyedülállók legyenek. A férfiak többségének az életük egyetlen fénypontja az esti szex. Házasságban meg ez többségnek már nem adatik meg, ezért ez a hype minden felületen, ezért mennek a privátok, ezért próbálnak meg megfogni minden lehetőséget.
56. Én csak önmagamból és a környezetemből tudok kiindulni. Nálam ez úgy van, hogy az én libidóm normális, mégis havonta vagy egy haláli unalmas szex. Mint ember, férj megadok mindent, figyelmet, gondoskodást, segítséget. A környezetemben élő férfiak is. Még sincs szex otthon náluk sem. Ha megkérdezem mi a gond, "semmi" a válasz. Abban igazat adok, hogy a kényelmes élet és a figyelmes, intelligens, segítőkész társ egy piszkosul rossz kombó. Kiszámítható vagyok, nem borítom fel az asztalt, nem iszok, nem csapongok ki stb. A feleségemnek innen nézve nagyon kényelmes élete van, semmitől nem kell tartania. Minek szexeljen ha így is kényelemben és biztonságban él. Ha egy férfit elkényeztetnek otthon, a szex is unalmassá válik. Tudja hogy semmit sem kell tennie érte, 100% hogy ma is, holnap is az év bármely napján lesz szex. Nem kell udvarolni, nem kell semmit sem letenni az asztalra a szexért. Tehát otthon már nem érdekli a szex, de egy új és izgalmas nő az érdekelné.
Ha nálunk nincs szex már mondjuk 3 hete, én nem fogom megverni a feleségemet, nem fenyegetőzöm, nem lépek félre. Apropó félrelépés! A félrelépés is azoknak való, akik csődörök, akik nem unalmasak és kiszámíthatók. A jófiúknak esélye sincs. A nők sem a jófiúkról álmodoznak. Nem neheztelek a feleségemre sem, én ilyen vagyok, nem váltok i sem belőle, sem a többi nőből szexuális vonzalmat. Valószínűleg ha alkalmam lenne más nővel szexelni, nem mennék bele, mert ahhoz túl intelligens lennék, nem vallana rám. Párhuzamosan tudom, már leírtam, hogy nem vagyok a nők álma szexuálisan. Én egy férj vagyok, egy támasz, egy barát, de semmiféle képpen sem szexpartner. Ha tetszik, ha nem, a szexmentes házasságban élő férfiak 99%-a is ebbe a kategóriába tartozik.
57-es, nekem pont ilyen volt az elozo kapcsolatom, csak en no vagyok. Havi egy, unalmas szex. Mi a gond? Semmi vagy nem tudom. En kileptem, nekem teljesen alaasta az onbizalmamat ez az egesz.
59-es- azert nehogymar a jo szex csakis a nokon muljon es az o felelosseguk legyen az egesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!