Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves férfi vagyok és a gyerekek miatt vagyok benne egy rossz kapcsolatba. Vannak olyan nők akik szintén a gyerekek miatt vannak a házasságba?
Fura, de az én ismeretségi körömben is ezt nyomják a 40-es házas férfiak. Most akkor az van hogy nincs szex a házasságok zömében? Ezért aztán érdemes megházasodni! :D Vagy azt is kérdezhetném, hogy20-30 évesen 7/24-ben van szex, csodás minden, szuper nagy szerelem, ami laza 10 év alatt átalakul utálatba, megvetésbe, szexmentes családi életbe? Na ezért akar válni a nők zöme, a férjek meg fejvesztve szeretőznének minden fronton. Tényleg, de komolyan! Most tényleg komolyan! Hova tűnik ez az oltári nagy szerelem és szexuális vonzalom, étvágy? Meg az hogy fiatalon a pasitok maga a megtestesült férfiasság, az Atyaúristen, a tökéletes társ. Na de ez hova tűnik? Mert még ha egyedi esetek lennének, de ez már tömeges!
Az összes társkereső tele van sunnyogó, kapcsolatban/házasságban élő pasasokkal, úton-útfélen ilyenekbe botlani.
#41-42 es 43. Nem kell ehhez családi nyomás (hol élünk a 20. század elején???). Egyszerűen csak ami az elején jónak tűnik az idővel megváltozik. Az embereknis változnak. Sokaknak elég saját magukat megszeretni, vagy legalább elfogadni. Nem még mást. Akik szintén változnak az évek alatt. A szex unalmassá, megszokottá válik. Eltünik az "exklusivitás". Tudod mikor, hol, hová kell nyúlni, milyrn pózban stb.
Az ember vágyik az újdonságra.
Mit lepődtök meg? Én férfi vagyok, de ha nem derül ki a kommentemből ez az infó, akkor már egy rakás privátot kaptam. Természetesen hogy mehet-e a szex?
Szóval én is férfi vagyok, de ez a "mindent megdugunk ami mozog" gondolkodás már tényleg nagyon proli! Gyakorlatilag erről szól ma már az összes online felület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!