Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » 42 éves férfi vagyok és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

42 éves férfi vagyok és a gyerekek miatt vagyok benne egy rossz kapcsolatba. Vannak olyan nők akik szintén a gyerekek miatt vannak a házasságba?

Figyelt kérdés

2023. márc. 20. 22:09
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
0%
30. Kekec vagyok, nézd el! Majd igyekszem, bár az utóbbi időben már csak minden 10-ik kérdéshez szólok hozzá. Értékeld légyszi a javuló tendenciámat! ;)
2023. márc. 21. 13:49
 32/79 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, kérdező, hagyjuk már! A kulcsszavaidból egyértelműen kiderül, hogy szeretőt keresel, mert az sokkkkal jobb a gyerekeknek, mint a válás. Erre vársz itt önigazolást.

Ilyen férfi tényleg sok van, de nő nem. A nők ennél általában gerincesebbek és elválnak.

Ugyanis te itt szerelmet, meg szeretetet várnál a nagy semmire, a nők meg nem annyira hülyék. Semmit nem adnál neki, mert ugye válni nem fogsz a "gyerekek miatt", az estéket, hétvégét a családdal töltöd, hisz azért nem akarsz válni ugye, mert nem látnád a gyerekeket. Akkor mi a terv? 1 hónapban egyszer előkapod, smikor rád jön a dughatnék?

Vagy annyira mégse fontos, hogy a gyerekekkel együtt is legyél, elég, ha a lakcím közös?🤔

2023. márc. 21. 14:39
 33/79 anonim ***** válasza:
100%
Így már érthető miért vannak hasonló cipőben járó nők megcímezve a kérdésben :)
2023. márc. 21. 14:54
 34/79 anonim ***** válasza:
78%

#ismerkedés #csók #szerelem #magány #szerető #ölelés

Hölgyeim és uraim, íme a mártír családapa, aki a Gyerekek Érdekében nem válik 😂

Mekkora egy bohóc vagy te... 🤡

2023. márc. 21. 14:59
 35/79 anonim ***** válasza:
100%

Ahh, én meg bedőltem, hogy egy tipródó családapa keresi a legjobb megoldást a családjának:D Már értem, miért jelentkezett egyből priviben.

De nem, én nem keresek szeretőt.

2023. márc. 21. 15:03
 36/79 anonim ***** válasza:
100%
35) ugyanez 😂
2023. márc. 21. 15:04
 37/79 anonim ***** válasza:
100%
Tehát, csak hogy jól értem-e: egy hasonló langyos fosban ülő férjes nőt keresel, akivel néha reszelnél egyet, mielőtt vacsira hazaérsz a drága gyermekeidhez családosat játszani? Remek terv.
2023. márc. 21. 15:12
 38/79 anonim ***** válasza:
100%
Erről van szó. Csak akkor ezt kell mondani. Nem hadoválni itt a családi békéről.
2023. márc. 21. 15:17
 39/79 anonim ***** válasza:
100%
Van annál lejjebb, mint a gyakorikérdéseken halászni idegenekre, akikkel megcsalhatod a gyerekeid anyját, mert gyenge vagy változtatni nyomorúságos életeden? Haverom kérdezi.
2023. márc. 21. 15:42
 40/79 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is jelentkezett hogy neki hiányzik a szex… hányinger.

El kell akkor válni, tisztességesen lezárni a nem működő jelent, ha megjavítani, korrigálni nincs mód és egyenes gerinccel továbblépni.

Lépten- nyomon ilyen “férfiakba” botlok élőben és online is. Komolyan elegem van már ebből az áltszentségből és sunyulásból, amit művelnek, tényleg megérdemelnék azt, hogy menjen egy printscreen a feleségnek, mert ez nagyon szánalmas már.

2023. márc. 21. 17:36
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!