Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
42 éves férfi vagyok és a gyerekek miatt vagyok benne egy rossz kapcsolatba. Vannak olyan nők akik szintén a gyerekek miatt vannak a házasságba?
Jaj, kérdező, hagyjuk már! A kulcsszavaidból egyértelműen kiderül, hogy szeretőt keresel, mert az sokkkkal jobb a gyerekeknek, mint a válás. Erre vársz itt önigazolást.
Ilyen férfi tényleg sok van, de nő nem. A nők ennél általában gerincesebbek és elválnak.
Ugyanis te itt szerelmet, meg szeretetet várnál a nagy semmire, a nők meg nem annyira hülyék. Semmit nem adnál neki, mert ugye válni nem fogsz a "gyerekek miatt", az estéket, hétvégét a családdal töltöd, hisz azért nem akarsz válni ugye, mert nem látnád a gyerekeket. Akkor mi a terv? 1 hónapban egyszer előkapod, smikor rád jön a dughatnék?
Vagy annyira mégse fontos, hogy a gyerekekkel együtt is legyél, elég, ha a lakcím közös?🤔
#ismerkedés #csók #szerelem #magány #szerető #ölelés
Hölgyeim és uraim, íme a mártír családapa, aki a Gyerekek Érdekében nem válik 😂
Mekkora egy bohóc vagy te... 🤡
Ahh, én meg bedőltem, hogy egy tipródó családapa keresi a legjobb megoldást a családjának:D Már értem, miért jelentkezett egyből priviben.
De nem, én nem keresek szeretőt.
Nálam is jelentkezett hogy neki hiányzik a szex… hányinger.
El kell akkor válni, tisztességesen lezárni a nem működő jelent, ha megjavítani, korrigálni nincs mód és egyenes gerinccel továbblépni.
Lépten- nyomon ilyen “férfiakba” botlok élőben és online is. Komolyan elegem van már ebből az áltszentségből és sunyulásból, amit művelnek, tényleg megérdemelnék azt, hogy menjen egy printscreen a feleségnek, mert ez nagyon szánalmas már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!