Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fest le ilyen idilli képet a házasságáról, ha közben velem viszonya van?
Adott egy férfi, akivel viszonyom van pár hónapja. Egyikünk sem független, a miértekbe most nem szeretnék belemenni. A kapcsolatunk a ritkán összejövő szexen kívül már már baráti, sok beszélgetéssel, egymás életének bizonyos részeit is ismerjük. Ami viszonyt nekem fáj, az az, hogy a családjától egyfajta idilli képet fest, aminek persze örülök, hogy boldog, de felmerülnek bennem a kérdések, hogy akkor mégis mit akar tőlem…
Főleg, hogy tudja, hogy nem közömbös számomra, azért is adtam be a derekam nagy nehezen.
Kicsit elvesztettem a talajt, jogosan érzek ilyenkor fájdalmat és valahol féltékenységet?
Aki félrekefél, az ne legyen féltékeny!
Én sem vagyok az!
Beletolakodtal egy harmonikus szereto csaladba, azt irod.
Hat, amennyiben az lenne, nem tartana szeretot hiszen tisztelne annyira a feleseget, hogy nem csalja szenne. Kivetel ez esetben ha nyilt hazassagban elnek, es a felesegnek is van valakije, de az esetek tobbsegeben errol szo sincs. Az asszonyt sem szereti es teged sem, ellenben a sajat farkat nagyon is. Ne kepzelj ebbe tobbet, mint ami.
Ezt hiába írod egy szeretőnek. 😀A képzelgés tartja életben őket. Aki egyszer bele sétál a csapdába, azt onnan szinte lehetetlen kirángatni. Addig is rengeteg pofonért tartja még az arcát, amiket rendszerint meg is kap. Az az átkozott mesevilág teszi őket elvakulttá, amiben hisznek. Van aki egyszerűen képtelen felébredni, és a valóságban élni. Na meg imádják sajnáltatni magukat. Ez a másik ami élteti még. De ki sajnálja az ilyet, aki önként teszi a fejét a hurokba? Hiába van millió negatív példa a világon előtte, ő mégis azt hiszi, hogy az ő esete kivétel lesz. Pedig nem.
27, te mégis mi a fenéről beszélsz? Pontosan tudom, hogy miről szól egy szeretői kapcsolat, valószínűleg nagyobb a tapasztalatom benne, mint neked! A gonoszság és a rosszindulat is megteszi előbb utóbb a hatását… de ez már legyen a te gondod! Nagyon egyszerű szociálpszichológiai kísérletek vannak arra, hogy az ember a másik hibáját mindig elítéli és őt okolja érte, ezzel is védve pszichésen önmagát, hogy ő vele ilyen sosem történhet meg. ;) ezzel szemben a saját hibáit inkább a körülményeknek tudja meg.
Tehát meg egyszer, itt a kérdés nem az, hogy mi a kapcsolat jövője. A kérdés az, hogy miért festi idillinek a családját előttem?
a, van egy alapvetően jó házassága, amiben voltak diszfunkciók, és erre jött egy kis izgalom
b., ezzel próbálja valójában jelezni, hogy ne számítsak semmire, ami amúgy sem jön szóba.
c, amikor indult a viszony, akkor voltak problémák, akár szex terén, ami megoldódott és a feleségét valójában szereti.
e, ő él egy idealizált világban, amibe simán belefér két nő, mindenki a maga szerepében. Fel sem tűnik ilyenkor, hogy ez fájhat a másiknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!