Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélnétek a nőt, aki 3. félként részt vett a megcsalásban? (Többi lent)
"Mire gondoltok az alatt, hogy elítéltek? Milyen”jelzővel” illetnétek?"
Én semmivel.
Te is tudod, hogy az ilyesmi nem a legszebb dolog. Szerintem az lenne a legjobb, ha az ilyeneknek nem hagynál többet teret amég a másik fél kapcsolatban van.
Én nem. Ha ő szerelmes beléd, meg te is belé, akkor úgyis le kell zárni a másikkal, nem oszt nem szoroz, hogy volt-e előtte részeg csók, főleg, hogy nem is tud róla. Ezzel mindenki jól jár, a csajnak se lenne jó, hogy együtt van valakivel, aki mást szeret.
Ha csak te vagy szerelmes, akkor inkább sajnálnálak. Semmivel nem jobb neked, mint a másik csajnak. Miért pont őt sajnálnám? A pasi vele is, veled is paraszt volt. Neki is, neked is hazudik és mindenkiből annyit vesz ki, amennyi NEKI kell.
#4! Elég szépen ellent mondasz magadnak. Marha jó kapcsolat lehetett, ha ellened tudta hergelni😂
"Amint megtudtam a csajt kitálaltam neki. Az meg le se sz*rta 😂😂. Én fix kiakadtam volna hogy valaki ennyire hülyére vesz, de nem a csajra haragudnék hanem a pasira..." Mondod ezt te, aki szintén nem akadt ki, amikor a pasija hülyére vette, csak a nőre haragudott...
Szerintem szard le ki mit gondol, főleg egy anonim oldalon! Egy életed van, éljen úgy, hogy ne Band meg akit tettél és ne legye bűntudatod.
Ha szeretitek egymást tovább léptek ha nem akkor ennyi egy részeg csók, egy szép emlék
Ki vagyok én, hogy ítélkezzek? Nem, nem ítéllek el.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!