Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőm megcsal..ez jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm megcsal..ez jó bosszú ötlet lenne?

Figyelt kérdés

7 hónapja vagyunk együtt , egyre rosszabb a kapcsolatunk, pár hete érzem hogy megcsal, aztán ki is derült hogy tényleg…és pont ismerem a férfit.

A vicc az hogy én a feleségével pont beszélgetek egy ideje…eddig csak beszélgettünk , de elmondtam neki hogy a férje megcsalja pont az én baratnőmmel és mit szólna hozzá ha mi ketten bosszúból (és mert amúgy is jól el beszélgetünk) stb le feküdnénk egymással majd kidobná ő is a férjet meg én is a barátnőm…nekünk már teljesen mindegy a mi kapcsolatunk halott…de tudom hogy rosszul esne neki.

Erre azt válaszolta tegnap ez a nő “nem tudom lehet…adjak időt neki at gondolni” közben persze ugyan ugy beszélgetünk. Én 20 a barátnőm 29 a ferj 40 a felesége 28 évesek vagyunk.

2023. márc. 6. 12:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
57%
Mint valami szappanopera. Még ha sikerülne is ez a nem túl okos terv, akkor sem mennél vele sokra, mert le se sz@rná valószínűleg.
2023. márc. 6. 14:21
 12/18 anonim ***** válasza:
54%

Mi lenne, ha simán szakítanál inkább, aztán avval szexelsz tiszta lelkiismerettel, akivel akarsz?

Szóltál neki, ez jó, nem tudják tovább hülyére venni. De a szex oka ne ez legyen már, ez olyan gyerekes.

2023. márc. 6. 14:37
 13/18 anonim ***** válasza:
47%
Szánalmas. Megérdemled a sorsod, magadnak csináltad azt is.
2023. márc. 6. 15:16
 14/18 anonim ***** válasza:
75%
A megcsalt feleség is megéri a pénzét, ha nem küldött el a p*csába rögtön, hanem még gondolkodni akar az ajánlaton.
2023. márc. 6. 18:03
 15/18 A kérdező kommentje:

Na az van hogy amúgy a feleséggel én úgy vagyok jóba hogy alapból ő irt rám már nyáron…persze találkoztam is már vele, de eddig nem tudtam hogy ő pont a férje (amúgy tetszik ez a nő) én is neki…de eddig úgy van hogy max egy éjszaka mert ezután neki sem kell senki stb…igen ő sem szent amúgy…én meg azért vagyok benne a játékban mert mi már nem szexeltunk kb egy hónapja egymással és azért hiányzik…meg bosszúból is.

Hat furcsa egy élethelyzet.

2023. márc. 6. 18:31
 16/18 anonim ***** válasza:
36%
Furcsa élethelyzet, mert abnormális a gondolkodásod.
2023. márc. 6. 18:47
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem lenne egyszerűbb normálisan lezárni a dolgot és nem bosszút forralni a másik ellen?Ha annyira meg akarod szivatni a párod akkor beszéljetek össze a nővel akivel irogatsz,hogy hozzá el a párját pl egy étterembe és te meg a párod is menjetek oda.Na ott lesznek érdekes fejek.Vagy menj el a Starbucksba a csajoddal és az új hapsija nevét iratsd a pohárral ne a te neved, meglepődik az tuti.
2023. márc. 6. 21:40
 18/18 A kérdező kommentje:
Egyszerűbb lenne de azt akarom hogy a férj is megszívja…a barátnőm már annyira nem is érdekel , csak hogy így bele tapostak a büszkeségbe , nem tudom majd kiderül mi lesz.
2023. márc. 7. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!