Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Barátnőm megcsal..ez jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm megcsal..ez jó bosszú ötlet lenne?

Figyelt kérdés

7 hónapja vagyunk együtt , egyre rosszabb a kapcsolatunk, pár hete érzem hogy megcsal, aztán ki is derült hogy tényleg…és pont ismerem a férfit.

A vicc az hogy én a feleségével pont beszélgetek egy ideje…eddig csak beszélgettünk , de elmondtam neki hogy a férje megcsalja pont az én baratnőmmel és mit szólna hozzá ha mi ketten bosszúból (és mert amúgy is jól el beszélgetünk) stb le feküdnénk egymással majd kidobná ő is a férjet meg én is a barátnőm…nekünk már teljesen mindegy a mi kapcsolatunk halott…de tudom hogy rosszul esne neki.

Erre azt válaszolta tegnap ez a nő “nem tudom lehet…adjak időt neki at gondolni” közben persze ugyan ugy beszélgetünk. Én 20 a barátnőm 29 a ferj 40 a felesége 28 évesek vagyunk.

2023. márc. 6. 12:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%

Ez borzasztóan szánalmasan hangzik... neked a szex tényleg ennyire felszínes, hogy képes lennél bosszúból szexelni valakivel? Ez hányinger...

De önmagában a bosszú gondolata is borzasztóan kicsinyesen hangzik, és csak le alacsonyítod magad arra a szintre, amin a barátnőd már van. Ahelyett, hogy lépnél az egészből, és tiszta lappal folytatnád az életedet.

2023. márc. 6. 12:52
 2/18 anonim ***** válasza:
75%
A harag nem jó tanácsadó. Inkább hajítsd ki, az elég nagy veszteség lesz neki.
2023. márc. 6. 12:55
 3/18 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem ha annyira rossz a kapcsolat, akkor pont leszarna, te kivel fekszel le.
2023. márc. 6. 12:58
 4/18 anonim ***** válasza:
69%

Oké, hogy fáj, de megéri lealacsonyodni az ő szintjére?

Az a helyzet, hogy szerintem Te sem szerethetted őt igazán, különben eszedbe nem jutna ilyesmi...

2023. márc. 6. 13:00
 5/18 anonim ***** válasza:
70%
Dedó 2.0
2023. márc. 6. 13:12
 6/18 anonim ***** válasza:
47%

Régen volt erről egy eredetileg zsidóvicc (no offense), ahol Kohn és Grünné folytatnak szeretői viszonyt, amire Grün rájön. Átmegy Kohn feleségéhez, aki azt javasolja, hogy bosszúból ők is feküdjenek le egymással. Megtörténik. Kis idő múlva Kohné újra felhozza, hogy tegyék meg megint, hogy nagy bosszú legyen... Hát jó. Mikor harmadjára felhozza, Grün így reagál: "Tudod mit? Én már nem is haragszom rájuk annyira..."

Ez egy +50 éves viccben elmegy, de a valóságban kicsinyes és primitív dolog lenne.

2023. márc. 6. 13:25
 7/18 anonim ***** válasza:
69%

Aham.

Szóval rossz a kapcsolat, a csaj már mással van összemelgedve.

Pont le fogja szarni, hogy te mit cisnálsz, hisz ő fél lábbal már kint van a kapcsolatból.

A házasság meg nem úgy működik ahogy ataknyos fejddel elképzeled.

Majd ha egyszer tudsz férfi is lenni, nem csak fiúka, akkor megérted mennyire szánalmas ez az egész a részedről.

2023. márc. 6. 13:26
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
Legalább tetszik a csaj?
2023. márc. 6. 13:59
 9/18 anonim ***** válasza:
31%
8, szerinted érdekli? 20 éves, a szövegéből meg egyértelmű, hogy neki nincsenek nagyon preferenciái..
2023. márc. 6. 14:04
 10/18 anonim ***** válasza:
40%
Gáz vagy
2023. márc. 6. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!