Ha Adolf Hitler vagy a hozzá hasonlók még élnének manapság; megölnéd ha nem lenne következménye?
Tudom, hogy ma már lehetetlen, hogy életben legyen, de ha mégis.
Nem lenne semmi következménye. Semmi büntetőeljárás.
Egy szobában vagy Adolf Hitlerrel. Ott a pisztoly, puska, kés - vagy amit el tudsz képzelni- a kezedben.
Használnád? Lemészárolnád őt.
Talán kicsit nehéz kérdés. Én sem tudom hirtelen.
Szerintem véget vetnék az életének életüknek.
Nem.
Elkérném a könyveket,hatalomra törnék,és megismételném amit ők.
Csak ezúttal a valóságos célpontokat venném figyelembe,nem úgy mint az olaszok akik elfoglalták Etiópiát 🤣🤣
Manapság a passzív agresszív elnyomás a divat!
Vannak hozzá hasonlók, de nem nyíltan pusztítják az embereket!
Ja és a politikusok amúgy is olyanok mint a cápa foga:
Ha kiesik egy, akkor már pótolják is egyből!
Minek? Nem egyedül csinálta amit csinált volt még pár milliós támogatója, meg pár száz közeli tábornok stb ember akik ugyanazt vallották.
Na meg rajta kívül van/volt jó néhány hasonló diktátor nem kevesebb szörnyűséggel előtte is utána is.
Szinte mondhatni, ha nem lett volna igény egy Hitlerre nem lett volna belőle senki, mint ahogy a hatalomra jutása előtt.
Persze utólag nem szabad ilyet mondani, meg hát senki se tudott semmit, csak ő egyedül volt gonosz meg az a pár akit elítéltek, de na... Tudjuk, hogy ez nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!