Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Minek jött össze vele, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek jött össze vele, ha megcsalja?

Figyelt kérdés
Nem régi kapcsolat, de a férfi már az elején megcsalta a lányt. Gondolom ebben az esetben nem szereti, nem tiszteli. Akkor minek van vele? A srác nagyon kapós, lenne jelentkező nála alkalmi szexre, tehát nem hiszem, hogy a fix punci motiválja. Valaki segítsen megérteni egy ilyen férfit….
2023. márc. 4. 11:04
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

27#, 28# lásd a 21-es válaszomat…..

30# nem gondoltad te sem, hogy kéne egy ilyen pasi.😅 Hogy engem is szétcsaljon? De ezt is írtam már, rossz, kifordított logika nálad is.:)

2023. márc. 4. 13:21
 32/40 anonim ***** válasza:
50%
Ha feltetted a pasinak már a kérdést és nem tudta megmondani vagy nem volt megfelelő/kielégítő a válasza számodra az a te gondod.
2023. márc. 4. 13:26
 33/40 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, azt sem tudom, hogy ki vagy neki, miért nem infózol? Hogy adjon az ember választ, ha nincs megosztva a lényeg? És azt sem érthető, hogy miért vagy kíváncsi mit miért csinál a fiú.

Miért röhögsz meg gúnyolódsz, amikor te vagy a hibás?

2023. márc. 4. 13:34
 34/40 anonim ***** válasza:
65%

"30# nem gondoltad te sem, hogy kéne egy ilyen pasi.😅 Hogy engem is szétcsaljon?"

Ha lefekudtel /lefekszel vele az nem számít, mert más pasi szét fog csalni téged úgy hogy nagyon szerelmes leszel belé azért mert te sem voltál tekintettel a lányra. Épp ezért a pasid és a nő sem lesz rád. Akkor aztán vihoghatsz meg gúnyolódhatsz ahogy csak akarsz de nem fog menni, csak bőgni fogsz, szenvedni mint a kutya. Ami késik az nem múlik! 🙂

2023. márc. 4. 13:41
 35/40 A kérdező kommentje:
34# mert a kérdés szempontjából lényegtelen, hogy érintett vagyok-e, vagy sem. Ha mindenki a konkrét kérdés megválaszolásával foglalatoskodott volna és nem azzal, hogy próbál nem létező dolgokat belemagyarázni, akkor előbbre lettünk volna. De így….. Csupa haszontalan, rosszindulatú, frusztrált válasz (talán 1, vagy 2 normálisat kaptam, a többiek csak okoskodni akartak).
2023. márc. 4. 13:42
 36/40 A kérdező kommentje:

35# szerencse, hogy ennyire tisztában vagy a szerelmi életemmel.🤣🤣🤣

Ja, mégsem. Hát sajnálom, ez sem jött be, okoska.😆

2023. márc. 4. 13:43
 37/40 anonim ***** válasza:

Okay, örülök neki, hogy nem vagy olyan, nyugodtan oltogass.

Valid indokot senki nem fog tudni neked adni a hutlensegre. Mindenki csak találgathat. Miért nem kérdezed meg őt?

Opciók lehetnek:

-nem bír a farkával, ösztönlény.

-a barátnő valamit szexuális, vagy érzelmi téren nem ad meg neki.

-nem szerelmes belé, de a jólét, a tulajdonságai miatt vele marad.

-jólesik neki, hogy van fix barátnő és mellette több nő, kiéli magát és közben van egy biztos pont is az életében.

2023. márc. 4. 13:53
 38/40 anonim ***** válasza:
Akkor megpróbálok válaszolni. Egyszer egy haverom azt mondta, hogy bár szereti a barátnőjét, de a csaj nem tud elmenni és ez őt zavarja, hiába próbáltak ki pózt, segédeszközt vagy azt, hogy csak vele foglalkozik, nem ment neki. Ezért másfél év után lefeküdt a srác mással. Persze azóta feleségül vette ezt a lányt, azt meg nem tudom, hogy azóta is fennáll-e ez a probléma.
2023. márc. 4. 13:53
 39/40 A kérdező kommentje:

Köszi!😁

Végre normális válaszok😁😁😁

2023. márc. 4. 13:55
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Kell neki a trófea.
2023. márc. 4. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!