Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek jött össze vele, ha megcsalja?
Vagy segítsen megérteni egy ilye nőt, miért őt választja, miközben lenne normális pasi is?
És miért érte állnak sorba, nem a normálisokért?
Meg is érdemlitek a sorsotokat, hogy egy ilyen pojáca szórakozzon veletek.
1# mondjuk írtam valahol olyat, hogy az én pasimról van szó?
Frusztrált hülye gyerekek kíméljenek jeligére várom a többi választ, köszi!:)
Az volt a kerdés minek van a bnőjével.
Mert nem alkalmi szexes csajjal akar lenni!azokba csak ürít max ha még mindig csinálja. De többet nem.
Azert mert nem kell neki alkalmis többre.azok csak arra vannak.
Így értettem
Attól van szó, hogy kényelmes számára egy olyan helyzet ahol semmit sem kell tennie a szexért, de amint jön egy számára adódó lehetőség mással azt azért nem kerüli el. Innen a megcsalás miértje.
Az pedig, hogy nem rólad van szó, azt elég nehéz elhinni és én egyáltalán nem vagyok frusztrált, de azok után aki ezzel a férfival marad csak egy dolgot tudok elmondani: "butuska egy lány".
Írtam:
"kényelmes számára egy olyan helyzet ahol semmit sem kell tennie a szexért"
Ha ez alapján nem egyértelmű, hogy miért akkor nem tudom mi lenne az. Az alkalmi szex nem úgy működik, hogy csettintek egyet és kész.. A legtöbb esetben (igényes embereknél) kell egy alap szimpátia, flört és valamilyen szintű egymásra hangolódás.. Nem igaz, hogy az alkalmi kapcsolatért ne kellene erőfeszítést tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!