Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A hűtlen emberek hogy képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A hűtlen emberek hogy képesek tükörbe nézni?

Figyelt kérdés
Illetve hogy képesek utána hazamenni, és a partnerük szemébe hazudni? Úgy tenni, mintha misem történt volna. Egy kicsit sem szól közbe a lelkiismeret, hogy talán nem kéne a másik személyt ilyen gusztustalan módon átverni, megalázni a háta mögött?
2023. febr. 25. 14:09
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
81%

A gátlástalan emberek hogy képesek tükörbe nézni?

Nem egyértelmű?

2023. febr. 25. 14:15
 2/38 A kérdező kommentje:
Nem
2023. febr. 25. 14:16
 3/38 anonim ***** válasza:
77%
Benne van a mondatban!
2023. febr. 25. 14:18
 4/38 anonim ***** válasza:
79%
Még most sem esett le?
2023. febr. 25. 14:18
 5/38 anonim ***** válasza:
92%

Ó simán megy nekik. Ha lenne lelkiismeretük, akkor nem csalnának, hanem előbb szakítanának.

A csalók meg egyenlőek a gátlástalanokkal.

2023. febr. 25. 14:19
 6/38 anonim ***** válasza:
82%

Én egyszer megkérdeztem egy jó ismerősömet akiről tudtam hogy csalja a feleségét, hogy nem okoz e ez neki lelkiismeret-furdalást.

A válasz az volt, hogy nem volt már szex a kapcsolatukban és ezt leültek megbeszélni többször is, de tartósan nem történt változás, így lelkileg is eltávolodtak egymástól. Így többszöri megbeszélés után már azt mondta a férfi ismerősöm hogy neki azért nincs lelkiismeret-furdalása, mert ő többször szólt, próbált tenni ellene, de nem történt változás, tehát ezzel hallgatólagosan beleegyezett a feleség a félrelépésbe mivel nem tett semmit hogy jobb legyen a házasság...

Szerinte ez felmenti őt a felelősség alól (amúgy a gyereke miatt nem váltak el).

Én ezzel nem értek egyet, csak leírtam, hogy ez az ismerősöm ezt hogy magyarázta meg.

2023. febr. 25. 14:47
 7/38 A kérdező kommentje:
Az más ha tud róla, és beleegyezik.. mondjuk az is hagy némi kivetnivalót maga után
2023. febr. 25. 14:49
 8/38 anonim ***** válasza:
80%

Eleve, ha számítana nekik az erkölcs meg a lelkiismeret, akkor meg sem történne a megcsalás.

Nem csinálnak lelkiismereti kérdést, a f^szuk, pin@juk után mennek, mert ösztönlények, kutyab@szó szinten vannak. Ez az igazság. Aztán megmagyarázzák, hogy az ember nem arra lett teremtve, hogy monogám kapcsolatba éljen.

2023. febr. 25. 14:51
 9/38 anonim ***** válasza:
84%

#7:

A feleség nem egyezett bele szó szerint, hogy akkor innentől nyugodtan csalja meg a férje!

Szerintem csak nem szólt semmit hogy a férje már nem macerálja a szex miatt, mert valószínűleg szeretője van. A feleség inkább csak homokba dugta a fejét.

Ha ki van mondva hogy egyik felet sem zavarja ha a másik félrejár, azt nyitott házasságnak hívják. De amiről én írtam ott nem volt kimondva (ez amolyan köztes állapot).

2023. febr. 25. 14:55
 10/38 anonim ***** válasza:
54%

Nem, mivel nem ilyen tragikusan fogják fel.

"mert ösztönlények, kutyab@szó szinten vannak."

Mivel a házasságok 3/4-ében megjelenik a megcsalás valamelyik oldalról, nem igazán lehet ilyen egyszerűen és primitíven elintézni a témát.

2023. febr. 25. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!