Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek es hogyan igazodjak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek es hogyan igazodjak el ebben a parhuzamban?

Figyelt kérdés
Egy eve vagyok egyutt a partneremmel,egyutt is elunk.Nem mondom,hogy tokeletes a kapcsolatunk mert olyan nincs,de mondhatni harmonikusan elvagyunk egymas mellett.Oda-vissza mindent meg tudunk beszelni es kommunikalni a masik iranyaba,viszont most ugy tunik egy ponton megis elbukott ez kettonk kozott.Lebukott elottem,hogy egy volt szex kapcsolataval par napja leveleztek.Termeszetesen nem az idojarasrol.Mikor ez a tudomasomra jutott elso korben ugy voltam vele,hogy kivagom mint macskat....Viszont azt ereztem ez nem akkora volumenu tortenes,mint egy tenyleges megcsalas.Nos mikor kiderult es elkuldtem mast sem csinalt csak orakon at sirt.Vegul arra az elhatarozasra jutottam,hogyha merlegre teszem ezt az egy evet(mert mindenben mellettem,velem,es a segitsegemre volt) es ezt a felrekacsintast akkor meg mindig azt gondolom megprobalhatjuk.Ha ujabb ilyen kiderul akkor viszont eselye sincs,es elottem tudja,hogy ugyos kiderul.Kerdesem a kovetkezo,hogyan lehet ilyenkor a bizalmat visszaepiteni,lesz e meg egyaltalan?Akivel tortent hasonlo,hogyan elte meg?Jar meg egy esely?Reszemrol ez nem a kapcsolat tenyleges folytatasa,megfigyeles hogyan mukodunk ennek fuggvenyeben es mi lesz a valodi zaro akkord.
2023. febr. 24. 06:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen, lebukott, hogy írogat csajoknak. Visszafogadtam, mert nem voltam túl jó lelki állapotban és akkor nem voltam kész egy szakításra. Később sem tudtam megbízni benne, úgyhogy vége lett. Ha a bizalom elveszik, nagyon nehéz visszaépíteni. És oké, hogy ez még nem megcsalás, de itt kezdődik. Amikor már konkrétumra kerül sor, az már csak a vége egy folyamatnak.
2023. febr. 24. 11:24
 12/13 anonim ***** válasza:
52%

Tökéletesen átlátom a helyzeted kérdező. Voltam ilyenben sajnos.

És jelenleg is benne vagyok. A bizalom, a bizalom....az ennyi volt, soha többé nem lesz olyan már mint volt, maximum elhiteted magaddal, de folyton a felszínen lesz. Bearnyékolja a mindennapjaid, stresszelni fogsz, ideges leszel, feszült, váltakozni fog a hangulatod felé, és kihat majd a teljesítményedre pl munkában, barátoknál, szüleidnél stb helyeknél.

Mivel egy kapcsolat alapja a bizalom, és mivel épp ez az ami megtört, végig szar lesz.

Minden bizonnyal te is hibás vagy ebben, hogy ilyen útra lépett a párod. Elcsépelt egy mondás, de épp annyira igaz, "egy kapcsolat mindig két emberen múlik". Te is hibás vagy, én a helyedben beszélnék vele, hogy mit hiányolt tőled, mit hiányolt az irányodból ami miatt ezt tette.

Beszélgess vele erről.

Sajnos hiába beszélitek meg, hiába rágjátok át magatokat ezen...anno a párommal 6 év után történt egy eset, nagyon kicsinalt minket, annyira, hogy felmondtunk, fél éven keresztül, a nap minden egyes percét csak beszélgettük, minden egyes apró dolgot elmondtunk, sérelmeket, hibákat, fél éven át. Megpróbáltuk, nem ment. Pedig akkora szeretet és szerelem van/volt köztünk, hogy tényleg azt hittük, hogy átlendít minket ezen.....de a bizalom, azon belül a tett, azon belül az egész...

Persze megpróbálhatod, de nem nagy esélyt látok arra, hogy megtudjátok oldani ezt.

2023. febr. 24. 15:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Ez szép utolsó, csak éppen azt felejted el, hogy sokan azért csalnak mert egy nemi szerv kevés nekik hosszú távon. Erről mit tehet a megcsalt fél? Ha valami hiányra is fogják a miértet, annak sem ez a terápiája, hogy máshová kell menni dugni.
2023. febr. 24. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!