Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
EROTIKUS masszázsra menni megcsalás a nők szemszögéből? /lingam masszázs,amin elsülsz/ .a masszőr ruhában van,nem szexi egyáltalán.
Nyilván megcsalás, ha nem tud róla.
Ha tud róla és nem zavarja, akkor nem megcsalás.
Kielégít egy másik nő. Szerinted?
Ha neked az öregedés miatt előjön az az általános probléma, hogy gyakran kornyadozik a cerka, akkor ő is elmehet megmasszíroztatni a csiklóját? Vagy igazából már mehetne most is, hiszen éppúgy hiányt szenved, mint te.
13.
Az a helyzet, hogy a nők egész jól el vannak szex nélkül,míg egy férfi gondolom akár 70 felett is igényli.
Páran itt a síkositót említették.Természetesen azt is próbáltuk,de még azzal is kellemetlen neki.Kibírja a kedvemért,de nekem meg elment a kedvem így az egésztől.Mármint a közösüléstől.Kézimunka van, mindkettőnk részéről.
Elkezdtem más nőkre fantáziálni sajnos és eljutottam addig, hogy befizettem egy erotikus masszázsra.Jó volt de a bűntudat dolgozik.
Jajjj, egy férfi igényli a szexet! Ez a duma pont olyan, mint mikor a pöcsükre fogják rá, hogy "nem tudnak" 2 órán keresztül életben tartani egy csecsemőt. A nőknek meg puncijuk van, ezért ők "jobban tudnak" mosogatni.
Még senki nem halt meg szexhiánytól, vannak férfiak, akik egy életet leélnek szűzen. És nem robbannak fel, nem enyésznek el élve.
Ki tudod verni. A masszázs sem szex, szóval azzal nem kéne hogy előrébb legyél. Még mindig nem szexeltél. Akkor mire is kellett? Ha kézzel elégített ki, az fizikailag pont annyi, mintha magadnak verted volna ki, így nyugodtan maradhattál volna a saját kezednél is. Nem a szexhiánytól szabadultál meg, csak morálisan vettél új irányt.
Feltételeztem hogy a kérdező dolgaira reagálunk, elvileg erre való az oldal.
(Én voltam a #17)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!