Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan kategória, ami még nem megcsalás, de valamilyen szinten kielégíti a vágyakat?
A házunk felső részét kiadtuk albérletbe. Egy fiatal hölgy vette ki, 25-30 között lehet.
Eleinte nem volt túl szimpatikus, kicsit flegmának tűnt, de változott a véleményem. A lány iszonyat szexi, olyan 10/10-es. Szép, makulátlan arc, hosszú haj, formás popsi, nagy mell, magas, vékony, rendkívül csinos öltözet, jó illat. Nagyon kívánatos, de van feleségem és egy kislányunk is, nem akarom tönkre tenni a családom. A feleségem nem az a tipikus jó nő, az volt, de szülés után elhagyta magát. Rövid fiús haja lett, bő ruhákat hord, és nemrégiben szemüveges lett, ami nem túl előnyös szegénynek. Szex már csak havi 1-2 alkalom, az sem túl jó.
A lányon azt vettem észre, hogy én is tetszem neki, mintha kellettné magát nekem, bár lehet én értem félre..
Szerintetek mi az ami még nem megcsalás?
Ne nyúlj a nőhöz, ingyen albérlet és fenyegetés lesz belőle. Nem tudod elképzelni hogy egy rossz döntés meghatározza a jovodet negatívan. Én nem gondolnék bele sokat, még egy pipát sem. Vagy a család, asszony kevés szexel vagy egy ilyen nő. Gondold végig.
Ha családod van, nincs opció arra hogy mi lehet nem megcsalás. Mint férfi társad írom!
"Van olyan kategória, ami még nem megcsalás, de valamilyen szinten kielégíti a vágyakat"
Persze. Kivered rá a zuhany alatt.
"Van olyan kategória, ami még nem megcsalás, de valamilyen szinten kielégíti a vágyakat?"
Nincs, mert vagy érzelmileg csalsz, vagy fizikailag.
A maszturbálás más nőre is egyfajta megcsalás, flört, simi, mert szexuális töltetű és egy hűséges férjnél, aki szereti a feleségét semmi keresnivalója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!