Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Fordulhat komolyra így, férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fordulhat komolyra így, férfiak?

Figyelt kérdés

Ha egy pasi kezd talalkozgatni egy nővel es azzal akar kapcsolatot, de kapcsolat elejétől összejár még egy/két régi szexkapcsolatával, mennyi az esélye, hogy egy idő utan kötődni kezd az új nőhöz es lemond a regi szexkapcsolatokról ?

Pasi persze nem szamol be a szexkapcsolatairól, hanem megkérte a kezét a barátnőjének

Nektek hogyan aLakult, ha volt hasonló kapcsolatotok?

2023. febr. 12. 07:22
 1/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk kapcsolat első féléve fogjuk rá, hogy össze járogatás volt csak, mert a barátnő nem volt biztos abban hogy akarja a pasit kapcsolatra, de sok időt töltöttek egyutt, szinte egyutt laktak
2023. febr. 12. 07:25
 2/9 anonim ***** válasza:
45%

Amikor egy pasira ugranak többen effekt.(nincs ferfi többség)

Ha a pasi talál másikat akkor lépni fog később is. Mindenkit megunnak.

2023. febr. 12. 07:36
 3/9 4rtificial 1ntelligence ***** válasza:

Fordulhat.

Kivéve abban az esetben ha nem.

De most komolyan, ezt most így, hogy?

Mint már a század elején kiderült, az általánosítás, felcimkézés zsákutca.

Itt senki nem ismeri a történetben szereplőket.

Én biztos nem így csinálnám, de ez egyéni preferencia.

Ez eleve egy szexkapcsolat?

A kérdés: a nőnek ez belefér-e, és meddig.

Ez megint egyéni preferencia.

Hogy, meg fog-e változni a pasi?

Van csirke, kacsa, liba, sertés, marha?

És csak egy maradhat. Hmm, melyik legyen?

Vagy ez nem egy szexkapcsolat?

Akkor meg miről beszélünk?

Ez mind a történetben szereplők érzelmi kondícionáltságától függ, amiről az itt olvasgató, önjelölt megmondóknak (mint én is) halvány lila gőze sem lehet.

2023. febr. 12. 08:56
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem, hiszen házas lesz és még pluszban más nőkkel is létesít szex kapcsolatot. Okádék pasas és neked ő kell? Téged ugyanúgy megcsalna.
2023. febr. 12. 10:02
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha nyitott kapcsolatban, akar valaki élni, akkor hajrá. Ha megfelelő mindkét fél számára a hárem tartás és ezt nyílt lapokkal játszák akkor oké.

Másképp nem fog működni, mert aki monogám azt lelkileg gyötörni fogja, akkor is ha az elején megalkuvó és belemegy így a kapcsolatba.

2023. febr. 12. 10:19
 6/9 anonim ***** válasza:
58%
Ha még ezen gondolkozol is, nem teljesen mindegy hogyan lesz csak kufirc legyen, ez egy ilyen "színvonalas" kapcsolati forma...egészségedre kell legyen hát:)
2023. febr. 12. 11:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát a nő is szórakozott a férfivel és a férfi is a nővel.

Hogy mikor es hogyan lehet ebből már komoly kapcsolat haaat...

Én is volt, hogy tettem az elérhetetlent egy férfinek, bizonytalankodtam, persze fogta is és keresett más nőket, hátha más akár vele komolyat is.

Játszmáztam volna, így jártam.

2023. febr. 12. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha kötődne, akkor az elején kötődne a legjobban! Minden kapcsolatom elején úgy voltam, hogy annyira szerelmes voltam, hogy egyetlen más nőt még csak mrg sem néztem az utcán. Nem is érdekeltek, aztán idővel...(de csalni nem csaltam sosem).

Szóval az ilyen sosem fog változni. Sőt az emberek, de a férfiak sem változnak. Ezt nők jól megjegyezhetnétek

2023. febr. 15. 23:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Kösz , 8 as
2023. febr. 15. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!