Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit csinalnatok a helyemben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinalnatok a helyemben?

Figyelt kérdés

Van egy lany, egy eve vagyunk olyan "kapcsolatban", hogy nem vagyunk egyutt, csak szexkapcsolat. Annyi a kriterium h smarolni lehet massal de tobb nem lehet. O ezt tobbszor is megszegte, legalabb 5x, de mivel szexkapcsolat igy elneztem. Most van nekem egy masik lany, aki holnap jon at hozzam valoszinuleg, este pedig a masik lanynal aludnek. Nem tudom hogy el tudnek e szamolni a lelkiismrretemmel, szerintetek belefer ennyi "megcsalas"?

19F

2023. febr. 3. 19:02
 1/5 anonim ***** válasza:
88%

Nincs az, hogy megcsalás, mert nem vagytok együtt officiálisan.

Viszont valamiben megegyeztettek és ő azt megszegte többször, vagyis te nem sértenéd meg a szabályokat.

Az miatt nem kéne, hogy rosszul érezd magad, természetesen ha neked olyasmi nem fér bele, akkor ne menj vele. De mégegyszer írom nem te vagy a kiindulási alap.

2023. febr. 3. 19:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Először is miaf*szt olvastam most :D TI 19 évesek és a szexkapcsolataitok. Nem igazán fogtam fel a kérdésből. Azzal a lánnyal szemben megcsalás, akivel szexkapcsban vagy? Hat ha saját magának megengedi, de rád kiakadna, az nem fair. Akkor legyen igazán szexkapcsolat, ne keverjétek bele egy igazi kapcsolat érzelmeit. A másik lánnyal meg ha később komolyan is akarsz valamit, akkor a szexkapcsolatodat szüntesd meg
2023. febr. 3. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Kiraknám a szexkapcsolatost, es megprobálnek a masikkal egy normálisat
2023. febr. 3. 19:27
 4/5 anonim ***** válasza:
A masik se kell meki meg egy lyuk miatt nem dobná a másikat mert 2 lyuk több .ez az elemi szint megy:D
2023. febr. 3. 20:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem keresel inkább egy barátnőt magadnak?!

Olyan dologban kell megegyezni, amit be is tudsz tartani! A gyakori partnercsere jár egy csomó kockázattal is!

Én átveszélném a szerződést a szex kapcsolatommal újra. És gumit húznék a farkamra.

2023. febr. 3. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!